Hollywoodski glumac John Schneider kaže da je Joe Biden ‘kriv za izdaju’ i da ga ‘treba javno objesiti’

Hollywoodski glumac John Schneider kaže da je Joe Biden ‘kriv za izdaju’ i da ga ‘treba javno objesiti’

Joe Biden i njegov sin Hunter su “krivi za izdaju” i “trebaju biti javno obješeni” prema glumcu Johnu Schneideru, bivšoj zvijezdi “Vojvoda od Hazzarda” koji je objavio zapaljivu poruku na svom X računu.

Schneider je odgovarao na objavu stanara Bijele kuće Joea Bidena, koji je napisao poruku kojom je napao bivšeg predsjednika Donalda J. Trumpa.

“Trump predstavlja mnoge prijetnje našoj zemlji: pravo na izbor, građanska prava, pravo glasa i položaj Amerike u svijetu. Ali najveća prijetnja koju on predstavlja je našoj demokraciji. Ako to izgubimo, gubimo sve”, napisao je Biden.

Tajna služba sada je otvorila istragu o Schneiderovim komentarima, optužujući ga da je prijetio Bidenovom životu, prema izvješćima.

Međutim, Schneider je osudio te tvrdnje.

“Ozbiljno, ljudi?” rekao je Schneider za Deadline danas u drugoj od dvije izjave o svojim Bidenovim primjedbama. “Ovo je moj posljednji komentar na ovo. Nisam niti rekao niti implicirao tako nešto. Unatoč naslovima koji tvrde suprotno, u svojoj objavi apsolutno nisam pozivao na čin nasilja niti prijetio predsjedniku SAD-a kao što su to činile mnoge druge slavne osobe u prošlosti. Predlažem da ponovno pročitate moj stvarni post i obratite pozornost na riječi prije nego što povjerujete u ovu besmislicu.” 

“Moj je stav, na koji imam pravo, da su neki od naših nacija [sic.] čelnici u Washingtonu izgubili svoj put, a korupcija se širi, kako na granicama naše zemlje tako i u inozemstvu”, rekao je Schneider.

“Transparentnost i odgovornost moraju se dogoditi kako bi naša ustavna republika preživjela. U toj izjavi nema implicirane prijetnje ili nešto drugo.”  Zaključio je Schneider.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp