Službenica demokrata u SAD-u uhvaćena kako se moli Sotoni

Službenica demokrata u SAD-u uhvaćena kako se moli Sotoni

Nekoliko dana nakon što je zaposlenik demokrata uhvaćen kako snima snimku tvrdokornog seksa u uredskoj zgradi Senata Hart, sada je zaposlenica demokrata uhvaćena kako se moli Sotoni ispred zgrade Kapitola u Michiganu, prema lokalnim izvješćima.

Stručnjakinja za medijsku produkciju demokrata iz Michigana Samantha Skorka objavila je fotografiju – i brzo obrisala – fotografiju sebe kako ljubi i hvali kip Bafometa ispred zgrade Kapitola koji je ondje postavljen kod Sotonističkog hrama u znak priznanja za blagdane.

“U ime Sotone, tražim seksi sotonski oltar koze Baphomet na NAŠEM Kapitolu u Michiganu. Amen”, napisala je Skorka.

Iako je djelatnica Demokrata izbrisala objavu nakon što je počela privlačiti pažnju, popularni X račun Libs of TikTok ponovno je objavio njezinu snimku zaslona, ​​osuđujući njezin iskaz podrške.

Objava Libs of TikTok prikupila je više od milijun pregleda i izazvala bijes među komentatorima. Sedam republikanskih državnih predstavnika kasnije je potpisalo pismo pozivajući na uklanjanje idola s teritorija Kapitola.

Odgovarajući na reakciju, Skorka je svoju objavu obranila rekavši da je šala.

“Pa, jasno je da se više ne možete šaliti na internetu“ napisala je .

Sotonistički prikazi nedavno su se pojavili diljem Srednjeg zapada. U Iowi, još jedan Bafometov idol u državnom Kapitolu bio je “uništen bez popravka” od strane lažnog kršćanina nakon rasprostranjene kontroverze o njegovoj prisutnosti u zgradi.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp