Bill Gates potvrđuje da će digitalne osobne iskaznice biti Obavezne za sudjelovanje u društvu

Bill Gates potvrđuje da će digitalne osobne iskaznice biti Obavezne za sudjelovanje u društvu

Virtualni događaj pokretanja takozvane agende “50-u-5” održan je 8. studenog 2023 .

Ujedinjeni narodi, Zaklada Billa i Melinde Gates i partneri iz Zaklade Rockefeller pokreću kampanju za ubrzanje usvajanja digitalnih osobnih iskaznica, digitalnih plaćanja i razmjene podataka u 50 zemalja pod okriljem digitalne javne infrastrukture (DPI) do 2028. godine. ( Izvor ).

Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP) najavio je planove za uvođenje “digitalnih osobnih iskaznica” u cijelom svijetu do 2030. godine, koje će biti obvezne za ljude koji žele sudjelovati u društvu, navodi ‘ Reclaim the Net ‘, koji se zalaže za slobodu izražavanja i korištenja individualna sloboda na internetu,

Sustav društvenih kredita

Poticaj za digitalnu javnu infrastrukturu (DPI) , koja uključuje “digitalne osobne iskaznice”, putovnice za cjepiva i digitalne valute središnje banke (CBDC) — promiče globalistički WEF i, ne iznenađuje, podržavaju ga Bill Gates, UN i europska unija (EU).

Urednik časopisa Sociable, Tim Hinchliffe, kaže: “Zagovornici naglašavaju da je DPI bitan za sudjelovanje na tržištima i u društvu – baš kao što smo vidjeli s putovnicama za cjepiva – samo na mnogo široj razini i “Ako je DPI uspješan, vlade i korporacije imat će moć implementacije sustava društvenog kredita koji može odrediti gdje i kako možete putovati, što možete konzumirati i kako možete trgovati svojim programiranim novcem.

“Razmislite o pojedinačnim uređajima za praćenje ugljičnog otiska , zonama s ultra niskom emisijom ( ULEZ ) i CBDC-ovima koji su programirani za ograničavanje “manje poželjnih” kupnji – sve to guraju zagovornici Velikog resetiranja.” ( Izvor )

Kampanja “50 u 5”.

Kampanja “50 u 5” sebe vidi kao “kampanju zagovaranja koju vode države. Do 2028. kampanja 50 u 5 pomoći će 50 zemalja da razviju, implementiraju i skaliraju komponente svoje digitalne javne infrastrukture ,” stoji u službenoj objavi. Tih 50 zemalja nazivaju se globalnim testnim zemljama (pokusni kunići), a DPI-ji će u početku biti uvedeni u Africi (osobito podsaharskoj Africi) i Indiji, ali plan je da se digitalne osobne iskaznice globalno uvedu do 2030. za sve građane UN-a uključuju države članice, navodi Planet Today.

Kampanja 50 u 5 je, kao što možete očekivati, suradnja Zaklade Billa i Melinde Gates, Programa Ujedinjenih naroda za razvoj, Saveza za digitalna javna dobra i Co-Developa. Co-Develop su osnovali Rockefeller Foundation, Bill & Melinda Gates Foundation, Nilekani Philanthropies i Omidyar Network. Digital Public Goods Alliance navodi Zaklade Gates i Rockefeller u svom planu puta koji ocrtava “aktivnosti za promicanje digitalnih javnih dobara”, zajedno s drugim organizacijama i nekoliko vlada. ( Izvor )

DPI se prodaju kao mehanizam za financijsku uključenost, pogodnost, poboljšanu zdravstvenu skrb i zeleni napredak, ali to je „sveobuhvatni pojam primijenjen na tehnokratski sustav vlade u nastajanju koji pokreću tri temeljne komponente: digitalni ID, digitalna plaćanja poput digitalne središnje banke Valute (CBDC) i masovna razmjena podataka.”

WEF je u rujnu objavio niz članaka koji u biti potiču provedbu digitalnih infrastruktura, i naravno WEF misli “o djeci” i zna sve najbolje što je dobro za njih: “Prava djece diljem svijeta mogu se “Ojačati ulaganjem u digitalnu javnost infrastrukture”, stoji u naslovu u članku objavljenom 18. rujna 2023. pod naslovom@

‘ Dvije trećine ciljeva održivog razvoja povezanih s djecom ne uspijeva postići ciljeve’: Evo zašto sada moramo ulagati u digitalnu javnu infrastrukturu. “

“2023. je polovica puta za postizanje ciljeva održivog razvoja Ujedinjenih naroda (SDGs)”, podsjeća nas WEF. Ovo srednjoročno razdoblje predstavlja priliku za “procjenu i ponovno kalibriranje napora za ostvarivanje prava svakog djeteta posvuda”, a samo sedam godina manje od cilja 2030., dvije trećine su, prema novom UNICEF-ovom izvješću, ” Održiva budućnost za svako dijete”. ” pokazatelja povezanih s djecom ne mogu postići svoje ciljeve.

  • 1,9 milijardi djece bit će ostavljeno – Ako se nedavni napredak nastavi, do 2030. samo će 60 zemalja, u kojima živi samo 25% djece, ispuniti svoje ciljeve, a oko 1,9 milijardi djece bit će ostavljeno u 140 zemalja.
  • Malo je vjerojatno da će svijet postići ambiciozne ciljeve koje smo postavili za djecu u 2015. godini.
  • Glad – Globalna glad najveća je od 2005., a cijene hrane više su u više zemalja nego u razdoblju 2015.-2019.
  • Djeci nedostaju osnovne vještine – U obrazovanju podaci pokazuju da 600 milijuna djece i tinejdžera ne uči osnovne vještine čitanja i matematike, a još 11 milijuna desetogodišnjaka nema osnovne vještine.

“Rješenje” za “problem”? Prema WEF-u, “problem” je naravno bila pandemija, koja je “pogoršala situaciju”, a digitalna javna infrastruktura je “rješenje”, jer služi kao “ključna tranzicija za ubrzavanje SDG akcija i ishoda za djecu by.” 2030 ” je identificiran.

Zaštita “prava ili sigurnosti djece” je taktika koju su ranije koristili neizabrani globalisti dok su unapređivali tehnokratski sustav koji će, zapravo, ograničiti prava svih ljudi, uključujući djecu.

Reclaim the Net, kaže da je u biti “DPI modna riječ koju koriste u pomalo zanimljivoj/alarmantnoj dosljednosti organizacije kao što su UN, ali i Europska unija (EU), Zaklada Gates i naravno Svjetski ekonomski forum (WEF).

„Ono što bi DPI-ji trebali činiti u najboljem slučaju jest podržavati razvoj na mnogo načina. Međutim, oni koji dublje ulaze u floskule i korporativni govor ovih organizacija odbacuju taj pojam i politiku kao trik za ubrzavanje usvajanja digitalnih osobnih iskaznica i plaćanja do 2030. godine.

Oni zaključuju: “Ako ste građanin države članice UN-a i vaša vlada (tj. porezni obveznici) pridonosi raznim naporima UN-a, a vama je ili neugodno ili ste slabo informirani o svemu tome, onda nemate sreće. Svejedno nastavljaju.” ( izvor ).

 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp