Globalisti definitivno žele 3. svjetski rat: NATO vojnici u Ukrajini sada su “dopušteni prema međunarodnom pravu”

Globalisti definitivno žele 3. svjetski rat: NATO vojnici u Ukrajini sada su “dopušteni prema međunarodnom pravu”

Ratni huškači u Njemačkoj ne posustaju. Sada su “stručnjaci” iz njemačkog Bundestaga objavili (još uvijek povjerljiv) dokument u kojem se navodi da bi NATO trupe na ukrajinskom tlu bile “dopuštene prema međunarodnom pravu”. Međutim, ako bi Rusija odgovorila na agresiju na ciljeve u zemljama porijekla, to bi bio oružani napad koji krši međunarodno pravo. “Stručnjaci” očito znaju samo jedan cilj: utjerati Europu u Treći svjetski rat, mogući nuklearni rat.

Njemački medij “Welt” izvijestio je 29. ožujka da je slanje kopnenih snaga NATO-a u Ukrajinu pravno prihvatljivo – i da neće automatski pokrenuti NATO savez. To pravno mišljenje zastupale bi “znanstvene službe Bundestaga”. Ono što je također šokantno je realnost kojom se takve teze plasiraju. Jer slanje trupa uvijek znači više rata, više patnje, više smrti. Bez obzira na to smatra li se rat “moralno” ili čak “pravno” opravdanim. 

“Stručnjaci” napominju da bi dotična država tada postala strana u sukobu. I ovu izjavu treba malo pažljivije promisliti. U Ukrajini već dugo postoje NATO vojnici (navodno samo kao instruktori i savjetnici). Sukladno tome, oni bi nacije pošiljateljice dugo uvlačili u sukob.

“Ako država članica NATO-a djeluje jednostrano – tj. ne u okviru prethodno odlučene operacije NATO-a i izvan vojnih zapovjednih struktura NATO-a – niti NATO kao cjelina niti druge države partneri NATO-a ne postaju strane u sukobu”, nastavlja list.

Welt.de

Ako država NATO-a poput Francuske samostalno pošalje kopnene trupe u Ukrajinu, neće sve države NATO-a automatski biti uvučene u sukob. Do ovog slučaja bi došlo samo ako bi se Rusija branila izvan teritorija Ukrajine.

Ako se trupe iz države članice NATO-a uključe u kolektivnu samoobranu (članak 51. Povelje UN-a) u ime Ukrajine u postojećem sukobu (između Rusije i Ukrajine) i napadnute su od strane druge strane u sukobu (Rusije) u tijek bitke u području sukoba, to ne predstavlja slučaj članka 5. NATO ugovora.

Dokument stručnjaka iz Bundestaga, još neobjavljen, citiran u Welt.de

Povod za odgovor znanstvenih službi bio je upit AfD-a o pravnom statusu u kontekstu mogućeg raspoređivanja francuskih kopnenih trupa. Ove znanstvene službe pododjel su Bundestaga. Tu su zastupljeni stručnjaci iz različitih disciplina – ukupno oko 100 ljudi. Radili bi “stranački neutralno i činjenično objektivno”.

Rastavljeno na posebno jednostavan jezik, ovi stručnjaci žele izjaviti “neutralno i objektivno” da ne samo da nam je dopušteno isporučivati ​​neograničen broj oružja i streljiva te da također možemo koristiti kopnene trupe protiv Rusije – već da Rusiji nije dopušteno ništa poduzeti protiv tvornica oružja i zapovjednih centara napadača. Svakom djetetu u vrtiću mora biti jasno da to u stvarnosti vjerojatno neće uspjeti.

Slučaj NATO saveza stoga ne bi bio potaknut proizvoljnom agresijom protiv Rusije, ali bi sigurno bio potaknut ruskim protunapadima.

S druge strane, vojna reakcija Rusije protiv ciljeva u Francuskoj predstavljala bi “oružani napad” (suprotan međunarodnom pravu) u smislu članka 5. Ugovora o NATO-u, koji je utvrdio činjenične preduvjete za proglašenje NATO-a savezom.

Dokument stručnjaka iz Bundestaga, još neobjavljen, citiran u Welt.de

Oduzima dah kako globalisti trenutno huškaju i potpaljuju sukob protiv Rusije. Provokacija je svakim danom sve više. Ako se ruski medvjed bude branio, uprijet će se prstom i okriviti. Ali nije tako jednostavno – napad na Ukrajinu 2022. – koliko god bilo kakav rat nepoželjan – bio je rezultat desetljeća provokacija, barem od puča na Majdanu 2014. koji je financirala CIA.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp