5 skrivenih činjenica koje dokazuju da je rušenje baltimorskog mosta bio unutarnji posao

5 skrivenih činjenica koje dokazuju da je rušenje baltimorskog mosta bio unutarnji posao

Drugi najprometniji infrastrukturni koridor u Sjedinjenim Državama, most Francis Scott Key u Baltimoreu, nedavno je uništen pred očima cijelog svijeta, a glavni mediji i vlada odmah su izjavili da se radilo o ništa više od “nesreće”.

Pogledajte donju snimku broda, tijekom posljednje minute ili dvije, kako se iznenada okreće oko 30 posto izravno prema jednom od samo dva nosiva stupa blizu kraja svake strane mosta, srušivši cijeli most što je očito namjerni čin sabotaže. Ipak, unatoč tome, mainstream mediji su odmah objavili da je incident bio nesretan slučaj.

Nije bilo nikakve istrage, budući da se brod zabio u most nedugo nakon ponoći, a sve su lažne vijesti počele pokrivati stvari ​​(oprostite na igri riječi) do trenutka kada su tiskane jutarnje novine, za dobro jutro. Kako prikladno naš industrijski kompleks masovnih medija rješava ove slučajeve za FBI, CIA-u, DHS, ATF, Obalnu stražu, mornaricu i svaki drugi entitet kojim upravlja vlada.

Ljudi, ovdje se više nema što vidjeti. Samo par tipova koji su krivo usmjerili čamac na most (to je u posljednje 3 minute prikladno razriješila policija koja je primila radio pozive da brod ide prema mostu, iako je brod napravio veliki zaokret u zadnjoj minuti ili dva. (Hint, hint)

Top 5 razloga zašto  je uništenje Baltimore  Bridgea  vjerojatno bio unutarnji posao, a ne “slučajni pad” ili “cyber napad”

  1. Mainstream mediji odmah su radili u tandemu i nazvali to nesrećom u svim lažnim novim medijima, uključujući internetski tisak, radio i televizijske vijesti.
  2. Ovo uništenje mosta onesposobljava opskrbu vozilima na benzin za godine koje dolaze, potičući instalaciju električnih vozila pod kontrolom vlade za lažnu agendu “klimatskih promjena”.
  3. Luka je bila glavna prometnica za gorivokoje održava američko gospodarstvo funkcionalnim, a koje Bidenov režim želi osakatiti radi veće kontrole nad stanovništvom.
  4. Ovo je veliki udarac za američku infrastrukturu, baš kao i spaljivanje pogona za proizvodnju hrane, tvornica gnojiva i drugih resursnih struktura potrebnih za prehranu stanovništva.
  5. Ovo je samo još jedna cigla u zidu za cementiranje rušenja Republike, pa očekujte da će Bidenov režim uskoro “slučajno” uništiti još mnogo mostova i tunela.

Shvatite da je ovo veće od običnog sudara kontejnerskog broda s mostom. Time se uništava velika mega-luka lanca opskrbe opasnim materijalima. To onesposobljava opskrbu rafiniranim gorivima. Ovo onesposobljava veliki opskrbni vod za plin propan. Time se prekida glavna arterija isporuke dizelskog goriva, dušika, zapaljivih zaliha i kemikalija. Također imajte na umu da preveliki kontejneri ne mogu proći kroz tunele.

Američki lanac opskrbe hranom također će pretrpjeti veliki udar, što znači da bi se za nekoliko mjeseci trebalo očekivati ​​da će inflacija na hranu vrtoglavo porasti. Ovo je veliki udarac osnovnoj prehrani za funkcioniranje gospodarstva SAD-a sljedećih 4 do 5 godina. Naravno, cyber napad na brodske navigacijske sustave je moguć, a ako je to slučaj, medijima je najvjerojatnije naređeno da to zataškaju kako bi zaštitili Bidenove izbore. Ljudi, ovo je samo “vrh ledenog brijega”. Pripremite se za mnoge druge luke, mostove, tunele i drugu ključnu infrastrukturu u Americi koja će patiti od ludih, neplaniranih, zamršeno nemogućih “nesreća” poput ove.

U ovom trenutku, morate biti teoretičar zavjere da gledate nacionalne vijesti na televiziji i vjerujete svemu što kažu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp