Ines Knežević – Stanje nacije

Ines Knežević – Stanje nacije

Nakon što male stranke nisu htjele u desni savez i nakon što smo vidjeli kako se gubitnici vesele i slave pišljivih 10 mandata, postaje kristalno jasno da su se oni borili samo za sebe i svoje stolice, a narod im je samo trebao da ih lansira u Sabor.

Osim Prava i Pravde koji su od početka do kraja ostali dosljedni, ostali misle samo na sebe i svoje karijere i promociju. Mislav Kolakušić i Ivan Lovrinović su druga dimenzija za neprobuđene Hrvate i ovom narodu nitko ne može pomoći, jer tvrdoglavo daju glas za globaliste, a ne suvereniste.

Možda se probude za četiri godine kad više ne budu imali ništa, a možda se ipak i ne probude i ipak budu sretni kako planira Klaus Schwab. Odluka je na sebičnim i tupim Hrvatima i ovom narodu se ne može pomoći, jer to očito ne želi.

Sebični Hrvati su oni lažni patrioti, uljezi koji su nam raskolili državu radi vlastitih interesa. Po njima će uvijek pobjeđivati HDZ, jer im ta stranka omogućava lagodan život i tu skupinu ljudi ne zanima što iskorištavaju i parazitiraju na drugom dijelu nacije. Te stjenice nikad neće stati jer se uvijek iz njihova legla nove stjenice kote i odgajaju se kako da žive na tuđoj nesreći.

Tupi Hrvati žive u svom zamišljenom svijetu gdje se jedino ljute na Srbe i u nikom više ne vide prijetnju. Oni ne vjeruju u okupaciju globalista, jer u njihovom svijetu globalisti ne postoje. Njima ne smetaju ni afere ni pljačke, jer za njih je HDZ iznad samog Boga. Od takvih bi se bilo suludo nadati da će ikada biti nositelji promjena, oni su niske svijesti i imaju kolektivnu svijest grupe i gomile.

Plenković već danas najavljuje da mu je prioritet daljnja digitalizacija i dekarbonizacija. Svjedoci smo da se kamere instaliraju na svakih 50 metara i, što je najžalosnije, u ovoj državi velika većina još ni ne osjeća prijetnju.

Možemo se jedino nadati milosti Božjoj. Nadajmo se da će Svemogući Otac zaštititi nas pravedne koji vidimo svo zlo što nam prijeti i ne želimo sudjelovati ni u kakvim zlim i podlim radnjama i niti se ikada prikloniti predstavnicima zla. Kakva god da nam bila sudbina, mi probuđeni i pravedni hrabro nastavljamo biti svjetlo u sveopćoj tami.

Neka nas Bog čuva, draga moja braćo i sestre!

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp