Bidenova žrtva silovanja rekla je Tuckeru Carlsonu da je DOJ planira zatvoriti jer je odlučila o svemu javno progovoriti

Bidenova žrtva silovanja rekla je Tuckeru Carlsonu da je DOJ planira zatvoriti jer je odlučila o svemu javno progovoriti

Bidenova žrtva silovanja Tara Reade nedavno je sjela na intervju s Tuckerom Carlsonom, gdje je otkrila da joj DOJ prijeti zatvorom zbog razotkrivanja Bidenovih zločina.

Tara je rekla Tuckeru da traži politički azil u Rusiji jer je Bidenovo ministarstvo pravosuđa želi ušutkati.

Reade je 1993. godine tvrdila da ju je tadašnji senator Joe Biden gurnuo uza zid i nasilno silovao.

U intervjuu s Megyn Kelly, Tara Reade započela je objašnjavajući kako je dobila platnenu torbu i rečeno joj je da “požuri” i da ju da tadašnjem senatoru Bidenu.

Sustigla je Bidena u hodniku u zgradi Russel kako bi mu dala svoju torbu za teretanu i tada ju je on seksualno napao.

“Pozdravio me, zapamtio je moje ime. Pružila sam mu torbu i to se dogodilo vrlo brzo”, rekla je Reade. “Sjećam se – sjećam se da sam bila gurnuta uza zid i pomislila… prva pomisao bila je ‘gdje je torba’, što je apsurdna pomisao.”

“Držao je ruke ispod moje odjeće i sve se dogodilo odjednom”, nastavila je Reade dok je postajala emotivna. “Dakle, imao je jednu ruku ispod moje majice, a drugu ruku na kojoj sam ja imala suknju, i kao da se spustio niz moju suknju, a zatim se podigao i sjećam se da sam bila gotovo na vrhovima prstiju.”

Reade je rekla Megyn Kelly da joj je Biden šapnuo nešto vulgarno na uho dok ju je napao.

Mediji su potpuno ignorirali Taru Reade iako je imala svjedoke iz tog vremena i dokaze koji su potkrijepili njezine tvrdnje da ju je Biden seksualno napastvovao.

Senatski zapisi Joea Bidena vjerojatno sadrže dosjee povezane s optužbama Tare Reade da ju je Biden napao, no oni su na Sveučilištu Delaware pod pečatom skriveni od javnosti.

Bidenovo korumpirano Ministarstvo pravosuđa miješa se i maltretira Taru Reade.

Tara Reade rekla je Tuckeru Carlsonu da je njezin odvjetnik podnio pritužbu glavnom inspektoru DOJ-a zbog načina na koji su je FBI i DOJ tretirali i kako su je maltretirali.

Nakon što nije dobila odgovor od IG-a DOJ-a, Reade je rekla da je njezin odvjetnik podnio odštetni zahtjev za 10 milijuna dolara.

Reade, koja je trenutno u egzilu u Rusiji, rekla je da se protiv nje vodi savezna kaznena istraga s velikom porotom. Tvrdila je da je na rubu optužnice od strane savezne vlade, međutim, budući da je pod pečatom, kaže da nema pojma o čemu se radi.

Pogledajte video:

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp