Hamed Bangoura – Kruha i igara

Hamed Bangoura – Kruha i igara

Nije da nisam dan poslije izbora napisao scenarij kako će završiti ta naša politička saga (objavio sam to dana 18.4. – scenarij br.1). Sada imamo to što imamo.

Nekom paše više, nekome manje. Cunning plan je propao, a na nove izbore ne idemo. Bar ne još neko vrijeme. Ono što je ostalo nakon izbora, ostala je ta jedna ružna retorika u javnom prostoru. Retorika nametanja, vrijeđanja, međusobnog omalovažavanja . . . , i sve to sada nakon izbora zapakirano u neki celofan.

Meni je sve to apsolutno neprihvatljivo No, nemojte se brinuti. Imamo kruha i igara. Sutra, Baby Lasagna, za mjesec dana europsko prvenstvo u nogometu pa izvještaji o rekordnim gužvama na autocestama prema moru, a ide i Božić i doći će i Nova, a ono što će ostati, ostat će jedni te isti lažljivi i prevrtljivi političari, lažne i prevrtljive politike, zapakirane kleptomanije i razne ideologije, u celofanu raznih boja ponuđene.

Uživajte vi meni u vikendu pred nama.

Izvor: Facebook

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp