1500 građana Europske Unije već je podnijelo kaznene prijave Međunarodnom sudu pravde zbog dogovora EU-a i Pfizera

1500 građana Europske Unije već je podnijelo kaznene prijave Međunarodnom sudu pravde zbog dogovora EU-a i Pfizera

Na inicijativu građanske inicijative CommonWohl-Lobby, mađarski odvjetnik za ljudska prava dr. Attila Monostory podnio je 10. svibnja Međunarodnom kaznenom sudu u Haagu kaznenu prijavu protiv odgovornih za posao EU-Pfizer u ime više od 1500 građana EU-a. Tužba se odnosi na kršenje Nürnberškog zakonika, čovječnosti i zločina genocida. Još uvijek se možete pridružiti Međunarodnoj kaznenoj prijavi!

Priopćenje za javnost Lobija zajedničkog dobra :

Budimpešta/Beč/Lüdenscheid, 10. svibnja 2024. – Stotine građana EU podnose kaznene prijave Međunarodnom kaznenom sudu ili svojim nacionalnim državnim tužiteljstvima zbog ugovora o kupnji cjepiva unaprijed, između EU i Pfizera i njegovih posljedica

Na inicijativu njemačke građanske inicijative “GemeinWohl-Lobby”, mađarski odvjetnik za ljudska prava dr. Attila Monostory podnio je 10. svibnja Međunarodnom kaznenom sudu u Den Haagu kaznenu prijavu u ime više od 1500 građana Europske unije protiv odgovornih za kupoprodajni ugovor od 20. studenoga 2020. između Europske unije i farmaceutske tvrtke Pfizer. Javila je to danas glasnogovornica građanske inicijative Marianne Grimmenstein. Među ostalim, žale se i na brojne prekršaje

  • Kršenja Nürnberškog kodeksa,
  • Zločini protiv čovječnosti,
  • Zločin genocida.

Prema tužiteljima, kriminalni sadržaj ugovora o kupnji unaprijed između EU-Pfizera, rezultirao je bezbrojnim ozbiljnim zdravstvenim i materijalnim štetama. Ni vlada ni institucije još nisu preuzele odgovornost za ovu štetu.

Uz kaznenu prijavu priložen je opsežan dokazni materijal, koji uključuje samo službene dokumente WHO-a i EU tijela. Prema tužiteljima, ti dokumenti jasno dokazuju da su nadležne vlasti unaprijed znale za rizik od ozbiljnog oštećenja zdravlja uzrokovanog cijepljenjem. Unatoč tom saznanju, distribucija i primjena Pfizerovog cjepiva u EU do danas nije zaustavljena. Umjesto toga, nastavlja se proglašavati da je cjepivo “sigurno i učinkovito” i da “nema dugoročnih nuspojava”.

Međutim, sve više i više ljudi sada pati od razornih posljedica ove “namjerne prijevare”. Jasno je to iz službenih podataka Europske agencije za lijekove (EMA) i Svjetske zdravstvene organizacije. Kako bi se ograničila ova humanitarna katastrofa, žalbeni građani EU-a pozivaju Međunarodni kazneni sud u Haagu da odmah pokrene istrage protiv odgovornih i da odmah zaustavi daljnju distribuciju Pfizerovog cjepiva.

Paralelno s ovom međunarodnom kaznenom prijavom, 10. svibnja podnesene su i stotine kaznenih prijava nadležnim državnim tužiteljstvima u Njemačkoj i Austriji protiv odgovornih u dotičnim zemljama zbog pristanka na ugovor i njegovu provedbu.

Još uvijek se možete pridružiti međunarodnoj kaznenoj prijavi:
https://gemeinwohl-lobby.de/wp-content/uploads/2024/05/BeitritterklaerungStrafanzeigeDenHaag.pdf

O odvjetniku dr. Attila Monostory, koji je podnio međunarodnu kaznenu prijavu: On je međunarodno poznati odvjetnik i zastupao je tisuće žrtava međunarodne afere BAUMAG. Bivši je savjetnik Grupe Koppány, potpredsjednik “De Jure Lige” i bivši predsjednik Povelje zajmodavaca u stranoj valuti. Bio je prvi odvjetnik u Mađarskoj koji je ustao protiv korupcije i zalagao se za nepotkupljivost u politici i upravi. Od 2023. predsjednik je mađarske zaklade za ljudska prava “Society Foundation For Justice”.

Linkovi na kaznenu prijavu:

Napomena: Na njihovoj web stranici https://gemeinwohl-lobby.de/strafanzeige-icc/ , osim
kaznene prijave Međunarodnom kaznenom sudu ili nacionalne kaznene prijave, možete pronaći i relevantne dokaze na engleskom i francuskom jeziku. Oni uključuje sljedeće dokumente:

  1. Ugovor o kupnji cjepiva unaprijed između EU i Pfizera od 20. studenog 2020
  2. Nuspojave Comirnatyja prijavljene WHO-u do 27. ožujka 2021
  3. Statistika SZO od 12. studenog 2021
  4. Nuspojave prijavljene EMA-i od 19. prosinca 2021. do 18. lipnja 2022.
  5. Izvješće Europskog revizorskog suda 2022. (str. 33-34)
  6. Izjava EMA-e od 18. listopada 2023
  7. EU opoziv odobrenja AstraZenecinog lijeka “Vaxzevria” od 7. ožujka 2024.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp