Andrija Klarić – Tvorci Agende 2030 žele implementirati totalitarno društvo u kojem su ukinuta ljudska prava i slobode

Andrija Klarić – Tvorci Agende 2030 žele implementirati totalitarno društvo u kojem su ukinuta ljudska prava i slobode

Aktivist i novinar Andrija Klarić gostovao je jučer 12. svibnja ove godine u popularnom ‘Podcatstu Mrežnica’ (Radio Mrežnica, urednica i voditeljica: Ariana Kekić). U razgovoru s urednicom Arianom Kekić, Andrija Klarić govorio je o planovima svjetskih elita, ali i o tome kako se pokajao jer je pozivao ljude na glasanje za DP. “Država će propisivati svaki dio našeg života”; “Normaliziraju sve što nije normalno”; “Bruka i sramota je ono što su nazivali znanošću”; “Penava je vrludao kad sam tražio da obeća da neće ići s HDZ-om” – samo su neke od njegovih izjava.

O Agendi 2030 Klarić je izrazio svoju zabrinutost, rekavši da tvorci te agende žele implementirati „totalitarno društvo u kojem su ukinuta ljudska prava i slobode, u kojem je Big Brother jedna velika nad-država koji brine o svima i o svemu, a čovjek više nije čovjek nego je brojka i postao je dio sustava koji je globalni.

Kako bi globalisti proveli te svoje ciljeve, oni ne skrivaju da će pritom koristiti određene alate, na primjer one alate koje su koristili u vrijeme pandemije. Jedan od njih je i Covid potvrda. Justin Trudeau je jasno naglasio kad su bile uvedene Covid potvrde u Kanadi, da će taj isti model kao što su Covid potvrde u Kanadi biti korišten kada su u pitanju klimatske promjene. Dakle on ne skriva da misli kako su diskriminirajuće potvrde kao što su Covid potvrde po njegovu mišljenju jako dobar model.

SZO je taj model zelenih certifikata preuzela od Europske komisije. Europska komisija je to implementirala na prostoru cijeje Europske unije, to je prihvaćeno i šire i mi svi znamo, svjedočili smo tome, kako je sve to izgledalo. Izgledalo je tako da je ono što je vaše ustavno pravo – da informacije o vašem zdravlju čuvate za sebe postanu pitanje koje vam odjednom svatko može postaviti i bez odgovora na to pitanje ne možete ući na svoj posao, ne možete otići u dućan, ne možete sudjelovati u javnim događajima. Dakle, jasno je da se radi o kršenju ljudskih prava, odnosno kršenju Ustava.“

Jedno je sigurno – globalne elite se ni u kojem slučaju ne šale, a kako o svemu tome promišlja Andrija Klarić koji se intenzivno bavi tom tematikom, poslušajte u intervjuu kojeg prenosimo u cijelosti.

Izvor: Radio Mrežnica – Podcast Mrežnica

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp