Kolakušić uputio apel Stipi Mlinariću: Ćipe, prijatelju, ostani na strani svjetla, ne idi u tamu, još uvijek nije kasno

Kolakušić uputio apel Stipi Mlinariću: Ćipe, prijatelju, ostani na strani svjetla, ne idi u tamu, još uvijek nije kasno

Nije tajna da Mislav Kolakušić izuzetno cijeni i poštuje Stipu Mlinarića Ćipu iz Domovinskog pokreta i smatra ga jednim od rijetkih časnih i poštenih političara i osoba, a to potvrđuje i njegov nedavni apel na facebooku upućen upravo Mlinariću, u kojem ga Kolakušić moli da ne podrži vladu između Domovinskog Pokreta i HDZ-a.

Evo što je Kolakušić ukratko rekao:

„Stipo, u Zagrebu na velebnom Saboru u Lisinskom, građanima iz cijele Hrvatske smo obećali da nećemo dati ruku onima koji uništavaju Hrvatsku.

Na Splitskoj rivi ponovili smo obećanje ljudima koji su nam vjerovali. Govorio si o “bagri iz HDZ-a” i sve što smo govorili tada, stoji i sada.

Ništa se od tada do danas nije promijenilo, HDZ je ista, zločinačka i prevarantska organizacija kakva je bila i prije neki dan.

S Plenkovićem nije moguće postići niti jedan istinski rezultat, ni demografski, ni suverenistički, ni ekonomski, niti jedan, jer Plenković postoji da bi Hrvatsku držao točno ovdje gdje se ona danas nalazi, na dnu, kao socijalni slučaj Europske unije, kao izvor radne snage, kao kotačić u stroju koji danas uništava ne samo Hrvatsku nego i Europu svojim nakaradnim politikama.

Nemoj omogućiti Plenkoviću da u tvoje ime u Europi diže ruku za direktive i zakone za koje svi znamo da nemaju veze sa zdravim mozgom, logikom i interesima građana.

Odbij sjediti na istoj strani Sabora sa zekanovićima i desecima bezličnih HDZ-ovih botova koji dok dižu ruke i misle isključivo o svojim privatnim financijskim interesima.

Vlast je prolazna, ostani na strani svjetla. Ne idi u tamu, nije kasno. „

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp