Ugledni kardiolog Peter McCullough u 2 minute objasnio zašto televizijski voditelji kolabiraju

Ugledni kardiolog Peter McCullough u 2 minute objasnio zašto televizijski voditelji kolabiraju

Ugledni kardiolog dr.Peter McCullough u svega 2 minute je objasnio zašto televizijski voditelji kolabiraju.

Tijekom proteklih nekoliko godina vidjeli smo bezbrojne voditelje vijesti koji su iznenada padali u eteru. I to u cijelom svijetu. To nema nikakve veze s hipoglikemijom, kako se često tvrdi, kaže kardiolog Peter McCullough

To je POTS, sindrom posturalne ortostatske tahikardije, kaže. “Vidim to svaki dan u svojoj praksi.”

Kod osoba s POTS-om, krvne žile ne reagiraju adekvatno na signal vazokonstrikcije. To uzrokuje skupljanje krvi u donjoj polovici tijela. Do mozga ne dolazi dovoljno krvi, sa svim posljedicama. Živčani sustav nastavlja ispuštati adrenalin i norepinefrin kako bi stezao krvne žile, dodatno povećavajući otkucaje srca.

Kardiolog ističe da cijepljenje protiv korone remeti ravnotežu između simpatičkog i parasimpatičkog živčanog sustava.

“Ovo se nikada nije dogodilo prije uvođenja cjepiva”, naglašava McCullough. Nemoćni voditelji samo su vrh ledenog brijega. To se stalno događa u njegovoj praksi. “Jedan pacijent za drugim kolabira. Ovo je cjepivo. Nije srčani zastoj. Isključili smo miokarditis. Zove se POTS i užasno je.”

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp