X u vlasništvu Elona Muska cenzurira postove koji kritiziraju kriminal i zločine migranata počinjenih u Njemačkoj

X u vlasništvu Elona Muska cenzurira postove koji kritiziraju kriminal i zločine migranata počinjenih u Njemačkoj

U posljednja 24 sata X je cenzurirao postove koji kritiziraju nasilne zločine koje su počinili migranti u Njemačkoj.

Prema izvješćima, X je uklanjao postove koji se odnose na statističke podatke njemačke vlade koji pokazuju da su 41 posto svih osumnjičenika za zločine stranci.

U dva slučaja, X je označio postove koji navode statistiku kao kršenje pravila protiv “govora mržnje”.

Modernity.news izvještava: Naša vlastita objava s vezom na nedavni članak o tom pitanju bila je ograničena, uz napomenu u kojoj stoji “Kao rezultat toga, vaša objava može ostati na platformi, ali smo ograničili njen doseg.”

Dr. Eoin Lenuhan također je imao ograničenu dužnost zbog pozivanja na iste statistike.

U oba slučaja, nakon žalbe Xuu, postovi su vraćeni nakon nekoliko sati.

Što se događa? Je li ovo loš algoritam označavanja ili je neki plavokosi ljevak uspio ostati zaposlen u tvrtki?

Kao što smo istaknuli ranije ovog tjedna, okružni sud proglasio je njemačku političarku krivom za ‘poticanje’ i kaznio je sa 6000 dolara nakon što se povezala s istom vladinom statistikom o zločinima koje su počinili migranti, posebice o silovanju, i upitala zašto je nerazmjerno visoka.

Vlasnik X-a Elon Musk odgovorio je na incident, pitajući: “Želite li reći da je kazna bila zbog objavljivanja točne državne statistike? Je li bilo nečeg netočnog u onome što je rekla?”

S obzirom na to, čudno je da su postovi s istom statistikom bili ograničeni na Xa, iako nakratko.

Statistički podaci njemačkog ministarstva unutarnjih poslova, objavljeni prošlog mjeseca, pokazuju da će broj stranih osumnjičenika porasti na oko 923.000 u 2023., što je u korelaciji s povećanjem od nevjerojatnih 18 posto u samo jednoj godini.

Podaci nadalje pokazuju da su 41 posto svih osumnjičenika za zločine u Njemačkoj stranci, iako predstavljaju samo 15 posto ukupnog stanovništva.

Sveukupno, došlo je do ogromnog povećanja od 14,5% u broju ne-Nijemaca osumnjičenih za nasilne zločine.

Izvješće kaže da je u 2023. došlo do porasta kriminala od 5,5 posto i porasta nasilnog kriminala od 8,6 posto, što je sada najviša razina u 15 godina.

Desničarske oporbene stranke, uključujući AfD, tvrde da podaci pokazuju hitnu potrebu za ograničavanjem imigracije i tvrde da su takve ‘integracijske’ politike ključna komponenta utrke koalicijske vlade da naturalizira milijune stranaca, prikrivajući time istinu o tome tko stoji iza porasta kriminala.

Dapače, statistike čak i ne daju potpunu šokantnu sliku onoga što se događa jer su mnogi od osumnjičenih “Nijemaca” zapravo su stranci koji su dobili njemačko državljanstvo ili su drugi ili treći naraštaj migranata.

Ipak, ljevičarska vlada nepopustljivo tvrdi da su prava “ekstremistička” prijetnja u Njemačkoj konzervativni Nijemci.

Nakon kontinuirane masovne migracije u zemlju i eksplozije kriminala, Nijemci sada izražavaju široko protivljenje.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp