Ivan Pokupec – Tolerancija je trojanski konj ubačen u javni diskurs kako bi se promovirale izvrnute vrijednosti

Ivan Pokupec – Tolerancija je trojanski konj ubačen u javni diskurs kako bi se promovirale izvrnute vrijednosti

Tolerancija je FUJ. Jeftina podvala netolerantnih. Definiran kao “voljnost da se prihvate osjećaji, navike ili vjerovanja različita od vlastitih”, to je pojam upakiran u dobrohotnost, empatiju, pristojnost…, a koristi se kao oružje lijevih ideologa protiv dobrohotnih, empatičnih i pristojnih.

Ljevica je majstor jezičnih vratolomija. U svojoj najglupljoj verziji, ona otvoreno laže. U onoj inteligentnijoj i perfidnijoj, ona malo-pomalo gura poluistine i tako oduzima teritorij istini te dugoročno instalira laži.

Teško bi bilo i nabrojati sva izvrtanja koja koriste svakodnevno, od “prekid trudnoće” da bi opisali ubojstvo, do “nebinarna osoba” da bi opisali psihički bolesnu osobu koja pati od rodne disforije.

Pri svemu tome, upravo su “politička korektnost” i “tolerancija” njihova najjača i najpodlija oružja, kojima inzistiraju na pomirljivom tonu prema bolesnim agendama. To su udice koje je većina najjače zagrizla, jer normalan čovjek izbjegava konflikt i oštre riječi.

No tim svojim dobrim namjerama smo popločili put u pakao. I danas to više nisu pojmovi koje koristimo jer ne želimo nekoga povrijediti, već ih koristimo kako bismo iza njih sakrili vlastiti kukavičluk kada neke stvari treba reći jasno, što bi moglo rezultirati konfliktom.

Ne, nisam dužan tolerirati bolesne agende. Depopulaciju. Ubojstva. Trovanje uma i tijela. Krađu. Laž. Seksualiziranje djece. Promociju nastranosti.

Upravo suprotno: dužan sam JASNO I GLASNO progovarati protiv svega što umanjuje svetost života, ljudsku dušu i dostojanstvo.

Dužan sam biti POTPUNO NETOLERANTAN prema promoviranju tolerancije kao oružja protiv normalnoga, prirodnoga i uzvišenoga. Dužan sam ukazati na demonski rječnik koji prvo za sebe traži toleranciju, zatim razumijevanje pa prihvaćanje. A kada to dobije, počne širiti netoleranciju, napadati i na kraju zahtijevati klanjanje.

Odbijam tolerirati način na koji “tolerantni” opisuju koncert duhovne glazbe održan u Areni.

I ponovno, po ne znam koji put upozoravam: između ekstremne desnice i radikalne ljevice NEMA RAZLIKE. Oni su jednako primitivni i s jednakim veseljem bi dočekali priliku da napadnu, povrijede i ako je ikako moguće – ubiju. Između onog đeda iz Ciste Provo koji je rekao: “Neka pokradu sve, ja ću uvik za ADeZe” i one “umjetnice” koja svake prve subote u mjesecu predvodi napade na molitelje NEMA RAZLIKE.

Na nama kao društvu je da takve marginaliziramo iz javnog života ako želimo živjeti u zdravom društvu.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp