Predrag Livak – Na djelu je društvena, korporativna, državna i medijska cenzura

Predrag Livak – Na djelu je društvena, korporativna, državna i medijska cenzura

Naš stalni kolumnist Predrag Livak gostovao je u emisiji Nova era, Televizije Slavonije i Baranje, dana 28. svibnja, u kojoj je iznio vrlo interesantna razmišljanja glede najnovijeg Sporazuma WHO-a koje bi trebale potpisati sve zemlje članice Svjetske zdravstvene organizacije.

Tim pandemijskim Sporazum, kako je Predrag istaknuo, WHO želi tim Sporazumom ući u sve pore društva i u područja za koja nije nadležna, a želi arbitrirati.

Taj projekt oni nazivaju One Health, dakle čovjek i njegovo zdravlje im je na zadnjem mjestu, a trebao bi im biti na prvome mjestu.

Predrag se u ovoj emisji također dotaknuo gorućeg problema današnjeg veremana, a to je posve neopravdana cenzura koja se sustavno provodi i koja ne da medijskom prostoru da bude slobodan, kao što ni javnosti ne da da dođe do svih potrebnih i korisnih informacija od sveopćeg značaja.

Emisiju s gostovanjem našeg stalnog suradnika Predraga Livaka prenosimo u cijelosti.

 

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp