Ines Knežević – Sveta Umjetnost

Ines Knežević – Sveta Umjetnost

Današnji svijet prepun je zabrana što se tiče umjetnosti. Ne smije se dijeliti, ne smije se koristiti, ne smije se uživati u njoj bez naplate. Naše egocentrično društvo ne shvaća da se ne može prisvajati ono što je došlo s više razine kao inspiracija.

Inspiracija i naši talenti dolaze od Kreatora i mi ne posjedujemo ništa, samo imamo milost da nam je to dano. Mi samo uživamo dane darove i tek kad to osvijestimo ovaj svijet zabrana može se transformirati u svijet dijeljenja.

Okrenutost sebi i divljenje samom sebi stvara hladne i umišljene ljude koji su veličina samo samima sebi. Ali taj put je krivi jer jedna opeka ne čini kuću.

Kad sam ja shvatila ovu činjenicu moja želja za dokazivanjem je nestala i okrenula sam se dijeljenju, podučavanju i zajedništvu. Nemam problem s tim da netko dijeli ili koristi moju digitalnu umjetnost, fotografije, tekstove i 3d sadržaj za kompjutorsku igre. Osobno uživam u svakom trenutku svog kreiranja i dobivenom nadahnuću kroz koje mi dolazi bezbroj ideja i slika.

Život ima smisla dok kreiramo jer i mi smo kreacija i živimo u veličanstvenoj Kreaciji.

Uvijek kad odvojimo trenutak da zastanemo i obratimo pažnju na remek-djelo oko sebe ne možemo se dovoljno nauživati dubokoplavog neba, dalekih zvijezda, zelenih šuma, ljepote divljine, planina, izlaska i zalaska sunca, morskih obala, cvjetnih livada i bezbroj još drugih ljepota koje nam oduzimaju dah od divljenja.

Stvoritelj nam to daje iz ljubavi i ne naplaćuje nam ništa od toga. Umjetnost je inspiracija i entuzijazam i ekstaza. Ispiracija-In Spiro♡…U Duhu – u jedinstvu gdje umjetnik kanalizira dobivenu informaciju. Entuzijazam-En Teos♡…U Bogu. Ekstaza-Stajati izvan sebe.

Sve je Jedno, a to Jedno je Duh ili Svijest. Umjetnik ima milost Boga jer je nadahnut da stvara.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp