Katastrofalno proročanstvo ukrajinskog vidovnjaka-moljfara Mihaila Načaja

Katastrofalno proročanstvo ukrajinskog vidovnjaka-moljfara Mihaila Načaja

Zaboravljena proročanstva ukrajinskog molfara Mihaila Nečaja.

Molfari su potomci starih vračeva u Karpatima. Znaju kontrolirati prirodne elemente, liječiti ljude i životinje, vidjeti prošlost i budućnost. O molfarima se malo zna – oni pouzdano skrivaju svoje znanje i prenose ga samo odabranim ljudima. Malo ih je ostalo, onih pravih – kroz stoljeća i tisućljeća mnoga znanja su zaboravljena, a vještine iscrpljene. Rijetkost je danas sresti osobu koja može preuzeti svu moć molfara.

karpatski molfar

Mihail Nečaj bio je pravi karpatski malfar, vrač. Snagu je dobio od svoje bake, koja je svog unuka od ranog djetinjstva učila čarobnoj mudrosti. Zajedno su skupljali bilje, kuhali napitke i učili čarolije. Svoje prve pacijente Mihail je izliječio u dobi od osam godina. Od tada se slava o mladom molfaru proširila Karpatima.

Molfari su naziv za potomke starih vračeva u Karpatima. Znaju kontrolirati prirodne elemente, liječiti ljude i životinje, vidjeti prošlost i budućnost.-3

Predviđanja o Ukrajini

Lachaj je postao poznat nakon nekoliko intervjua koje je dao novinarima. Godine 2009. predvidio je da će između Rusije i njegove domovine izbiti sukob koji će inicirati treća strana. Nitko mu nije vjerovao – kako može doći do tako ozbiljnih sporova između dva srodna naroda, između braće? Nažalost, pokazalo se da je Molfar bio u pravu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp