Ines Knežević – Zašto naši političari konstantno varaju narod?

Ines Knežević – Zašto naši političari konstantno varaju narod?

Prvi puta se danas slažem s Plenkovićevom izjavom. Kaže on: ‘Mene su prozivali da sam briselski ćato, a sad isti ti koji su me prozivali traže glasove za svoje briselske fotelje’. Dobro je i rekao. Istina da je Plenki glumac i licemjer, ali ni lažna oporba nije ništa bolja od njega.

Nama prodaju priče da će se oni boriti za naša prava u EU parlamentu. Ha-ha…od 750 zastupnika tamo mi bi trebali vjerovati da će naša dva Hrvateka *suverenista* sve globaliste smlaviti i uvesti pravdu. Tko još guta te kvazi-priče u dubokom je transu.

Tko je protiv EU neće se ni kandidirati za EU izbore i nema tu daljnje priče. Sve ostalo je zamajavanje. Isto tako lažne face su vam nositelji lista. Oni, kao što znamo, ionako već imaju funkcije, kao na primjer Plenki, i glas za njega je glas za nekog donjeg anonimusa.

Istu takvu prevaru su radili i na našim parlamentarnim izborima…. Jedan te političar gleda s plakata i traži tvoj glas, a drugi čeka da uskoči u foteljicu.

Što se tiče Kolakušića, on je dobio mandat u Saboru, dao ga je nekom anonimusu i sad bi htio da ga se pogura u EU. Neće ići, narod te htio u Hrvatskoj, a ne izvan Hrvatske. Nemamo mi ništa od njegovog trkeljanja za EU govornicom. Htjeli smo mi tebe slušati u našem Saboru, a ne u Bruxellesu.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp