Demokrati u SAD-u slave jer je američka vlada prisilila Alexa Jonesa da zatvori Infowars

Demokrati u SAD-u slave jer je američka vlada prisilila Alexa Jonesa da zatvori Infowars

Demokrati u SAD-u slave jer je američka vlada prisilila Alexa Jonesa da zatvori Infowars

Demokrati su proglasili pobjedu u petak nakon što je Alex Jones objavio da je prisiljen likvidirati svoju imovinu i zatvoriti Infowars kako bi platio obitelji Sandy Hook. 

Alex Jones prisiljen je prodati Infowars i likvidirati svu svoju imovinu kako bi počeo isplaćivati ​​nagodbu od 1,5 milijardi dolara koju je morao platiti obiteljima Sandy Hook zbog tvrdnje da je pucnjava u školi bila unutarnji posao prije više od deset godina.

“Likvidacija bi mogla značiti da bi Jones sa sjedištem u Austinu u Teksasu morao prodati većinu svoje imovine, uključujući svoju tvrtku, ali bi mogao zadržati svoj dom i druge stvari koje su izuzete od stečajne likvidacije. Zarada bi išla njegovim vjerovnicima, uključujući obitelji Sandy Hook.” –  izvijestio je CBS News .

Thegatewaypundit.com izvještava: Alex Jones je u petak navečer dao novosti o bankrotu:

U prosincu 2022. Alex Jones podnio je zahtjev za zaštitu od osobnog bankrota na teksaškom sudu nakon presude u slučaju Sandy Hook.

Sudac iz Connecticuta prethodno je naredio Alexu Jonesu da plati dodatnih 473 milijuna dolara obiteljima Sandy Hook, izvijestio je Reuters .

Ovo je dodatak iznosu od milijardu dolara koje je Alex Jones morao platiti zbog ispitivanja pucnjave u Sandy Hooku i nazivanja lažnom zastavom.

Obitelji Sandy Hook prethodno su tražile 2,75 bilijuna dolara odštete – uz 1 milijardu dolara.

Alex Jones nazvao je tužbu za klevetu napadom na njegova prava iz Prvog amandmana.

Jones je također rekao da se ispričao obiteljima Sandy Hook, ali to nije bilo dovoljno.

“Priznao sam da sam bio u krivu. Priznao sam da je to bila greška. Priznao sam da sam pratio dezinformacije, ali ne namjerno. Ispričao sam se obiteljima. I porota je to shvatila. Ono što sam učinio tim obiteljima bilo je pogrešno. Ali nisam to učinio namjerno”, rekao je Alex Jones u prosincu 2022.

Odvjetnik Mike Cernovich ovo naziva  najnamještenijim slučajem  o kojem je u životu čitao.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp