Ugledni švicarski kardiolog dr. Thomas Binder iznosi svoje argumente zbog čega traži trenutno ukidanje Svjetske zdravstvene organizacije

Ugledni švicarski kardiolog dr. Thomas Binder iznosi svoje argumente zbog čega traži trenutno ukidanje Svjetske zdravstvene organizacije

Ugledni švicarski kardiolog dr. Thomas Binder iznosi svoje argumente zbog čega traži trenutno ukidanje Svjetske zdravstvene organizacije.

Švicarski kardiolog dr. Thomas Binder pozvao je na ukidanje Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) nakon njihovih opasnih izjava i postupaka tijekom pandemije COVID-a.

Dr. Binder MD studirao je medicinu na Sveučilištu u Zürichu, stekao doktorat iz imunologije i virologije, specijalizirao internu medicinu i kardiologiju te ima 35 godina kliničkog iskustva.

Dospio je na naslovnice kada je bio smješten u psihijatrijsku bolnicu nakon što je progovorio protiv globalističkog narativa o COVID-u.

Dr. Thomas Binder kasnije je rekao dr. Drewu prošle godine da je bio prisilno hospitaliziran – i da je morao uzimati psihijatrijske lijekove – jer je javno govorio protiv pandemijske panike i narativa oko COVID-19.

Nedavno je dr. Binder pozvao na ukidanje Svjetske zdravstvene organizacije, nakon promašenih i iznimno opasnih akcija i izjava tijekom pandemije COVID-a.

Dr. Thomas Binder: Dragi ljudi, moje ime je Thomas Binder. Studiram medicinu u Zürichu, doktorirala sam imunologiju i virologiju, specijalizirala internu medicinu i kardiologiju te imam 35 godina iskustva u dijagnostici i terapiji akutnih respiratornih infekcija u bolnicama, jedinicama intenzivnog liječenja i u privatnoj praksi.

Iako nikada nije bilo pandemije virusa ubojice, postojala je kukavna pandemija. A vidimo li mi, liječnici, pandemiju teških bolesti i iznenadnih smrti od srčanog udara, miokarditisa, disekcije aorte, moždanog udara i plućne embolije, tromboze i upale drugih organa, posebice mozga i leđne moždine, diseminirane intravaskularne koagulacije, infekcija, uključujući COVID zbog imunosupresije, raka, autoimunih bolesti, neplodnosti, pobačaja i više.

Ovaj modificirani RNA genocid je najveći medicinski zločin u ljudskoj povijesti, humanitarna katastrofa neviđenih razmjera. Trenutačno, farmaceutska industrija radi na prijenosu svih cijepljenja na modificiranu platformu RNA cjepiva.

To i čini, iako je sama sposobnost brojanja i razlikovanja sebe i od sebe, čak i s tračkom obavještajnih komplikacija, dovoljna da se shvati da je modificirana platforma cjepiva RNK potpuno besmislena i opasna po život.

Njegove dvije temeljne mane su ubrizgavanje stranog plana izgradnje proteina u tijelo bez ikakve kontrole nad time koje će ga tjelesne stanice proizvoditi, u kojoj dozi i koliko dugo, te činjenica da su stanice koje su prisiljene proizvoditi taj protein. stranog proteina, a zatim ga prezentirati na površini, naš će ga imunološki sustav pogrešno prepoznati kao strani i tako ga uništiti, slično kao da odbacuje strani organ koji vam je presađen.

Navodno modificirano RNA cijepljenje tjera vaše tijelo da proizvodi toksin u nepoznatoj dozi i na nepoznato vremensko razdoblje i doslovno transformira dijelove vas u vanzemaljca. Stoga se cijela modificirana platforma RNA cjepiva mora odmah zabraniti.

Vaša vlada trenutno pregovara o sporazumu o pandemiji sa WHO-om. Ako ga potpiše, WHO će biti stavljen iznad ustava vaše zemlje i ne samo vi, već i vaša vlada i vaš parlament izgubit ćete svu slobodu izbora. Tko kontrolira TKO kontrolira svijet.

Jedina razumna, 100% učinkovita i sigurna prevencija nove kriminalne pandemije je odmah razbiti SZO u tisuću komadića.

Dragi sugrađani, ako ste jednom ili čak nekoliko puta primili injekciju, a možda čak i patite od ozbiljnih nuspojava injekcija modificirane RNK, ne očajavajte. Sve više odgovornih liječnika spremno vam je pomoći, a sve više odgovornih znanstvenika istražuje kako bi jednog dana mogli liječiti njihove najsloženije nuspojave. Mislim da je s modificiranim RNA injekcijama kao kad pušiš. Gotovo nikad nije kasno odreći ga se i živjeti zdravijim životom.

Bez obzira jeste li primili injekciju ili ne, probudite se, ispravite kralježnicu, ustanite i recite ime proizvođaču, vašim navodnim stručnjacima, vašoj vladi, vašim parlamentarcima, vašim generalima i vašim vlastima. Što je previše, previše je!

Konačno se odmaknite i onda stanite u red. Učinite to, i učinite to, ako ne zbog sebe, onda zbog budućnosti svoje djece i unuka. Sada.”

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp