Vivek Ramaswamy upozorava na planove „luđaka iz Washingtona koje imaju za Rusiju“

Vivek Ramaswamy upozorava na planove „luđaka iz Washingtona koje imaju za Rusiju“

Vivek Ramaswamy upozorava svijet na planove „luđaka iz Washingtona koje imaju za Rusiju“.

Umiješanost Washingtona u sukob između Moskve i Kijeva nije “obrana Ukrajine”, već je zapravo pokušaj prisilne promjene režima u Rusiji, prema bivšem republikanskom predsjedničkom kandidatu Viveku Ramaswamyju.

Ramaswamy je rekao da se američki predsjednik Joe Biden i “dvostranački ratnohuškački klub” pripremaju za rat s Rusijom kako bi postigli svoj krajnji cilj.

dijeleći intervju koji je dao voditeljici Fox Newsa Lauri Ingraham, napisao je na X: “Ovi luđaci počinju zvučati kao da žele puni napad na Rusiju. To je ludost”

 

RT izvještava: Ramaswamy se složio s Ingrahaminim primjedbama da se Bijela kuća “sprema za rat s Rusijom,” s “ofenzivnim pritiskom unutar Rusije da porazi [ruskog predsjednika] Putina” i svrgne vladu, upozoravajući da se Washington treba čuvati posljedice svojih postupaka.

Victoria Nuland možda više nije u zgradi, ali to je još uvijek isti duh koji prožima State Department i šire,” rekao je političar, misleći na nedavno umirovljenu podtajnicu za politička pitanja, koja je bila ključna osoba iza Ukrajinske krize koja je započela državnim udarom na Majdanu prije deset godina. Bila je gorljiva zagovornica potpore Ukrajini vojnim sredstvima, pozivajući na gađanje ruskog teritorija oružjem NATO-a. Ustvrdio je da je promjena režima cijelo vrijeme bila glavni fokus Washingtona i da je to “razlog zašto nikada nisu naveli ratni cilj u Ukrajini”.

“Nije postojao ratni cilj koji je djelomično artikuliran zato što omogućuje ljudima koji vuku konce i da računaju na promjenu režima kao krajnji cilj koji planiraju”, objasnio je Ramaswamy.

“Morate paziti što želite ako se namjeravate zalagati za promjenu režima u Rusiji”, upozorio je, ističući da je SAD “igrao ovu igru ​​prije” i u biti nije uspio. “Ova cesta ne završava na mjestu koje promiče američke interese”, nastavio je bivši kandidat GOP-a, dodajući da je osiguravanje “razumnog dogovora” za rješavanje sukoba pravi put kojim treba ići.

Prošlog su tjedna Washington i nekoliko saveznika dali dopuštenje Kijevu da koristi oružane sustave koje je isporučio zapad za udare dublje unutar ruskog teritorija, što Moskva smatra značajnom eskalacijom koja bi mogla izazvati “asimetričan” odgovor.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp