Drag Queens-i vrše otvoreni teror nad našom djecom i pritom im nanose stravičnu štetu

Drag Queens-i vrše otvoreni teror nad našom djecom i pritom im nanose stravičnu štetu

Drag Queens-i vrše otvoreni teror nad našom djecom i pritom im nanose stvaričnu štetu.

Takozvane “drag queens” voljeni su agenti globalne ljevičarske rodne, trans i LGBTQ agende. Čak se koriste i za “popravljanje” djece u tom smislu. I to s razornim, ponekad i traumatizirajućim posljedicama i učincima na mališane.

Zbog globalne politike lijevo-zelenih u pogledu roda, trans i LGBTQ populacije u duginim bojama, djeca se od najranije dobi preuređuju da postanu potpuno rodno dezorijentirana. Još u vrtiću ili osnovnoj školi mališane toliko uznemiri besramno seksualizirano obrazovanje da često više ni ne znaju jesu li djevojčice ili dječaci. 

Lipanj se slavi kao “Mjesec ponosa”, posebno u zapadnim zemljama. Time se želi signalizirati “ponos” što se queer osobe ne srame onoga što jesu: lezbijke, gej, biseksualne, trans, aseksualne ili interseksualne. Dakle sve, samo ne heteroseksualno. Ono što političari i medijski predstavnici koji slave “Mjesec ponosa” propuštaju spomenuti je činjenica da dugina agenda ne dovodi u pitanje samo biološki spol, već i tradicionalnu obitelj “muškog oca i ženske majke”.

Spolni odgoj naše djece koji je antirodni i antiobiteljski

Ovo ludilo već se prelijeva na našu djecu. Ovaj anti-rodni i anti-obiteljski seksualni odgoj propovijeda se i poučava u vrtićima i osnovnim školama. U Španjolskoj se, na primjer, šestogodišnjake već uči “istraživati ​​seksualnost” i “konstruirati rod”. U nastavnom planu i programu za 2022./2023., koji je zapravo socijalistička obrazovna smjernica, to više ne bi trebala biti biološka činjenica. već jednostavno “društveni konstrukt”. 

Suučesnici ovog biološkog ludila su takozvane drag queens (također “drag queens”). Prema Federalnoj agenciji za građansko obrazovanje, one su definirane na sljedeći način: “Drag queens su – obično, ne uvijek – ljudi kojima je pri rođenju pripisan muški spol i koji, između ostalog, predstavljaju ženstvenost u umjetničkim nastupima. Ciljano korištenje rodnih simbola djelomično se odnosi na prikazivanje konstruirane prirode roda, ali također djelomično na izražavanje vlastitog identiteta.”

Obnavljanje djece kroz drag queens

Primjeri iz SAD-a, koji su odavno stigli u Europu, pokazuju razmjere ovakvog državnog programa preodgoja. Riječ je o takozvanim “Drag Queen Story Hours (DQSH)”. U njima drag queens čitaju priče djeci u knjižarama, knjižnicama, muzejima, školama i ljetnim kampovima. Prema tvrtki, cilj je definiran na sljedeći način: “DQSH hvata fantaziju i igru ​​rodne fluidnosti djetinjstva i daje djeci glamurozne, pozitivne i nesramežljive queer uzore.” 

To bi omogućilo djeci da vide ljude koji prkose “krutim rodnim ograničenjima” i predstavljaju se onako kako žele. To bi potaknulo djecu da gledaju dalje od rodnih stereotipa i prihvate nesputano istraživanje sebe. 

Učiteljica u društvenoj školi Maurice Sendak u Brooklynu otvoreno priznaje da ovo reprogramiranje funkcionira: tijekom debriefinga DQSH-a, učenici prvog razreda (!) propovijedali su “nevjerojatne lekcije” koje su naučili, poput: “U redu je biti drugačiji.” Ili: “Nema stvari ‘dječak’ ili ‘djevojčica’.

Godine 2017. takva lekcija ponovnog obrazovanja održana je, od svih mjesta, u knjižnici Michelle Obama u Long Beachu u Kaliforniji. Naime, s “klaunom ubojicom” Xochijem Mochijem, koji tvrdi da ima “ne tako dobro funkcionirajući um koji je užasan” i da živi s HIV-om. Uzori djeci stvarno bi trebali izgledati drugačije! 

Drag queens s djecom u gay sex klubu

Ali takvih drag queen predstava za mališane nije bilo samo u školama i knjižnicama, nego čak iu gay sex klubu. Na primjer, Christianity Daily spominjao je događaj “Drag Your Kids to Pride” održan u gay baru u Cedar Springsu, Texas. S tim u vezi, list The Hill izvijestio je u lipnju 2022. da društvenim mrežama kruži nekoliko videa koji prikazuju djecu s odraslim skrbnicima u ovom klubu. Osnovnoškolce su poticali da plešu s nepristojno odjevenim draganima i daju im novčanice.

Događaj je odmah izazvao reakciju. Teksaški zastupnik Bryan Slaton, užasnut roditeljima, obećao je uvesti zakon koji bi spriječio maloljetnike da prisustvuju drag showovima.  U pismu je predstavnik Slaton opisao drag queens kao “perverzne odrasle osobe” koje su “opsjednute seksualiziranjem male djece”. Obećao je da će učiniti sve što može da zabrani takve događaje u budućnosti iz “razloga dobrobiti djece”. S time se složio i republikanski guverner Floride Ron DeSantis. 

Drag queen traumatizira jedanaestogodišnje učenike

Otok Man leži u Irskom moru između Škotske, Engleske, Sjeverne Irske, Walesa i Republike Irske. Otok, veličine samo 572 četvorna kilometra i autonomni je krunski posjed britanske krune, ali ne i dio Ujedinjenog Kraljevstva, poznata je porezna oaza i sjedište raznih offshore tvrtki. Njegovih oko 85.000 stanovnika uglavnom su anglikanske ili rimokatoličke vjere. Ljude je još više šokiralo kada se kulturno marksističko probuđeno i trans ludilo našlo u jednoj od njihovih škola u veljači 2023. Točnije srednjoj školi Queen Elizabeth II u Peelu, gradiću na zapadnoj obali s oko 5500 stanovnika. Tamo je u 7. razredu gostovao drag queen. Transvestit je jedanaestogodišnjake naučio da ne postoje samo dva spola, već da ih ima ukupno 73. Kad je dijete postavilo upravo to pitanje, drag queen ga je brzo izbacila iz razreda! 

No to nije bilo sve: neki od studenata su se informirali i o oralnom i analnom seksu. Druga skupina o kirurškim zahvatima promjene spola, kao i korištenju presađivanja kože na umjetnom penisu. Čak se kaže da je jedan učitelj učio djecu iz 7. i 8. razreda kako masturbirati. 

Kako se kasnije pokazalo, učenici su bili traumatizirani događajima. 

Roditelji idu na barikade

Nakon ovih događaja, Eliza Cox, zamjenica predsjedavajućeg Povjerenika župe Marown , rekla je: “Mnoga su djeca jednostavno previše traumatizirana da bi uopće razgovarala sa svojim roditeljima. A roditelji ne znaju čemu se njihova djeca uče.”

Zabrinute majke i očevi pokrenuli su peticiju upućenu ravnatelju škole, pozivajući na “hitnu istragu” lekcije. U njemu je, između ostalog, stajalo: “Prisutnost ‘drag queena’ na satu i uznemirenje učenika izazvano informacijama o kojima se raspravljalo na ovoj sjednici smatramo potpuno neprimjerenim.” I: “Kako, tko je i zašto bio ovaj gost govornik kojem je bilo dopušteno raspravljati o rodnim pitanjima pred neprikladnom dječjom publikom?

Nakon toga je čak i vlada otoka Man, točnije Odjel za obrazovanje, sport i kulturu, pokrenula neovisnu provjeru šokantnih događaja u školi. 

Međutim, može se sumnjati u koliko je to stvarno “neovisno”. Do ove dileme doveo je tek novi “kurikulum za odnose i spolni odgoj”, ili skraćeno RSE, koji je uvela otočka vlast u rujnu 2022. godine. U tom smislu, roditelji su izrazili zabrinutost zbog “grafičnog, nerazmjernog, nepristojnog prikazivanja” seksualnih radnji i rodnih identiteta koji se podučavaju. 

Čak je i ravnateljica, Charlotte Clarke, priznala: “Nakon gledanja videa koji trenutno kruži društvenim mrežama o školskom RSE kurikulumu i njegovoj izvedbi, zabrinuti smo da bi podijeljene informacije mogle sadržavati brojne netočnosti. U svjetlu izražene zabrinutosti i kako bismo bili otvoreni i transparentni, zatražili smo neovisnu reviziju situacije.” Glasnogovornik Ministarstva obrazovanja dodao je: “Škole moraju osigurati da sav sadržaj koji koriste bude činjeničan i primjeren dobi te da funkcionira s roditeljima kako bi znali što uče svoju djecu.”

Uistinu, pokušaj transrodnih pijanih osoba na otoku Manu se izjalovio. I još se jednom pokazalo koliko je to ludilo zapravo opasno za našu djecu. Naime, toliko je toksično za psihičku dobrobit mališana da ih čak i traumatizira.

Prava opasnost za mališane

U konačnici, za dobrobit naše djece, ovo globalno rodno, trans i LGBTQ ludilo mora biti zaustavljeno. Povrh svega, svaki traumatizirajući susret s muškarcima odjevenim u žene u vrtićima i školama koji mališanima ogovaraju seksualne prakse svih boja. 

U protivnom će oni koji su rodno dezorijentirani biti zanemareni, poput petogodišnjaka nakon predavanja o rodnom identitetu u madridskoj školi. Pitao je mamu: “Mama, jesam li ja dječak ili djevojčica?” To ludilo je otišlo toliko daleko da ne predstavlja ništa drugo nego stvarnu opasnost za mentalno zdravlje mališana u našem društvu. Ovo nije samo tužno, već i šokantno. Neki kritičari već dugo govore o “ideološko-političkom zlostavljanju djece”.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp