Ova meksička manekenka je javno tvrdila da globalna elita jede ljude i nakon toga je netragom nestala

Ova meksička manekenka je javno tvrdila da globalna elita jede ljude i nakon toga je netragom nestala

Ova meksička manekenka je javno tvrdila da globalna elita jede ljude i od tada joj se gubi svaki trag. 

Rođena u Meksiku, Gabriela Rico brzo se popela na vrh manekenske industrije tijekom ranih 2000-ih osvojivši publiku svojim izvanrednim crtama lica i besprijekornim stilom. Izvan modne piste, posvetila se humanitarnim ciljevima koristeći svoj utjecaj za zastupanje raznih društvenih pitanja.

Međutim, 2009. godine priča o njezinom iznenadnom i neobjašnjivom nestanku izazvala je šok u svjetskim medijima.

Meteorski uspon Gabriele Rico Jimenez u svijetu mode bio je nevjerojatan. Njezino lice krasilo je naslovnice prestižnih modnih izdanja, a krasila je i modne piste renomiranih svjetskih dizajnera. Ipak, njezina dvostruka uloga simbola ljepote i glasne zagovornice društvenih prava bila je ono što ju je izdvojilo. Ona nije bila samo model; bila je snaga za pozitivne promjene, koristeći svoju platformu za rješavanje gorućih društvenih problema.

Prijelomni trenutak u njezinoj priči dogodio se 2009. godine kada su se pojavili izvještaji o njezinom nestanku. Okolnosti njezina nestanka bile su obavijene misterijom, ostavljajući obitelj, prijatelje i obožavatelje da očajnički traže odgovore.

Kružila su nagađanja, pri čemu su neki sugerirali kriminalnu aktivnost, dok su drugi razmišljali o mogućnosti dobrovoljnog povlačenja iz javnosti. Praznina koju je ostavila Gabrielina odsutnost bila je opipljiva, budući da su modna industrija i humanitarni ciljevi koje je zagovarala ostali bez svog utjecajnog zagovornika.

Tijekom godina, potraga za Gabrielom Rico Jimenez bila je obilježena upornim naporima prijatelja, obitelji i obožavatelja. Unatoč protoku vremena, misterij ostaje neriješen, dodajući sloj intrige u njezinu već zadivljujuću priču. Kružile su brojne teorije, no službena potvrda ostala je nedostižna. Nedavno spominjanje njezina imena u objavi na Instagramu ponovno je potaknulo zanimanje za slučaj, ali jasnoće još uvijek nema.

Enigma koja okružuje nestanak Gabriele Rico Jimenez postavlja pitanja o prirodi slave, izazovima snalaženja u javnom životu i utjecaju takvih misterija na one koji su ostali iza nje. Praznina koju je ostavila njezina odsutnost proteže se izvan osobne sfere, utječući na industrije koje je nekoć krasila svojom prisutnošću i ciljeve koje je strastveno podržavala.

Do lipnja 2024. nema nikakve potvrde o statusu Gabriele Rico Jimenez. Neizvjesnost oko njezina nestanka i dalje postoji, održavajući priču živom u srcima onih koji nastavljaju tražiti odgovore.

Mainstream je često pisao o njezinom nestanku, ali su kao i obično ostali suzdržani u onim ključnim stvarima.

Naime, jedan događaj koji se zbio u noći Gabriellina nestanka mogao bi nam dati neke odgovore na pitanje što se zapravo dogodilo s Gabriellom. 

Naime, meksički supermodel Gabriella Rico Jimenez bila je pozvana na “zabavu globalne elote” nakon čega je viđena kako histerično vrišti i viče da ih je vidjela kako jedu ljudsko meso. Molila je za svoju slobodu nakon što je držana protiv svoje volje i iznijela je tvrdnje o ubojstvu i kanibalizmu. Kraljica i druga velika imena su bili spomenuti. Gabriella Rico Jimenez je nestala nakon ovog incidenta i nikada je više nitko nije vidio.

Ovaj događaj se dogodio u kolovozu 2009. u Monterrey Nuevo Leonu u Meksiku ispred hotela koji se nalazi u ulici Ocampo između avenije Cuauhtémoc i Pino Suárez.

Vijesti prikazuju mladu ženu po imenu [Gabriela Rico Jimenez] kako vrišti ispred luksuznog hotela. Više puta se zalaže za svoju slobodu i tvrdi da je držana protiv svoje volje. Ona također iznosi tvrdnje o ubojstvu i kanibalizmu, a spominje i neka vrlo velika i zvučna imena u svojim optužbama.

Većina javnih ispada kao što je ovaj može se pripisati mentalnoj bolesti ili zlouporabi supstanci, ali Gabrieline tvrdnje su dosljedne i donekle koherentne, a ona govori s takvim užasom i uvjerenjem, tako da se osjećamo prisiljenima dodatno razmotriti njenu vjerodostojnost.

Gabriela je tada rekla slijedeće: “Željela sam svoju slobodu. Monterrey me oslobodio, ali koštalo me je puno rada. Bila sam u Mexico Cityju godinu i četiri mjeseca.

Sve je to počelo sredinom 2001. “Jedva se sjećam. Bili su mladi i moćni i ubili su ih. Kucala sam na vrata. Ono što sam žejela bila je moja sloboda. Želim svoju slobodu.” “Jeli su ljude! Odvratno! Jeli su ljude! Nisam bila svjesna ničega.

Od ubojstava, da, ali oni su doslovno jeli ljude! Ti ljudi, mirišu na ljudsko meso!” Gabriela tu spominje ime “Carlos Slim”. Radi se o meksičkom poslovnom magnatu libanonskog podrijetla.

On je najbogatiji čovjek u Meksiku i bio je najbogatiji čovjek na svijetu od 2010. do 2013. Ima sina [Carlosa Slima Domita koji je predsjednik uprave očeve konglomeratne tvrtke. Čuli ste da su neki ljudi rekli kako su Jeffery Epstein i Ghislaine Maxwell samo mali igrači. Onda definitivno možemo pretpostaviti da veliki igrači rade upravo ovakve stvari.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp