Procurila snimka hotelske sigurnosne kamere koja navodno prikazuje Huntera Bidena kako ‘napada i odvlači’ mladu djevojku u hotelsku sobu

Procurila snimka hotelske sigurnosne kamere koja navodno prikazuje Huntera Bidena kako ‘napada i odvlači’ mladu djevojku u hotelsku sobu

Procurila snimka hotelske sigurnosne kamere koja navodno prikazuje Huntera Bidena kako ‘napada i odvlači’ mladu djevojku u hotelsku sobu.

U videu se čini  kako Hunter Biden navodno napada i odvlači mladu ženu natrag u hotelsku sobu na snimci hotelske sigurnosne kamere koja je procurila i koja je postala viralna na društvenim mrežama.

U videu koji mnogi gledatelji uspoređuju s ozloglašenim videom P. Diddya u kojem je okrutno napao svoju bivšu djevojku Cassie, čini se da Biden lovi prestravljenu mladu ženu prije nego što ju je za noge odvukao natrag u svoju hotelsku sobu.

Čini se da čovjek, koji je bio gol u videu, nosi gotovo iste karakteristične tetovaže na gornjem dijelu leđa regije Finger Lakes u sjevernom dijelu države New York kao i Hunter.

U međuvremenu, tijekom saveznog suđenja Hunteru Bidenu za oružje, pojavio se video snimak Hallie Biden kako baca pištolj Prvog sina u kontejner.

Šogorica udovica Huntera Bidena posvjedočila je da je pronašla njegov pištolj i bacila ga iz straha od njegove kronične i rastuće ovisnosti o crack kokainu, podupirući tezu tužiteljstva da je sin Joea Bidena prekršio zakon koji zabranjuje ilegalnim uživateljima droga posjedovanje vatrenog oružja.

Hallie Biden ispričala je porotnicima o trenutku kada je pronašla revolver u njegovom kamionetu, opisujući kako ga je stavila u kožnu torbicu, strpala u vrećicu za kupovinu i bacila u smeće ispred tržnice u blizini svoje kuće.

“Uspaničila sam se i htjela sam ga se riješiti,” posvjedočila je o pronalasku pištolja i streljiva u konzoli vozila u listopadu 2018. “Nisam željela da se ozlijedi, a nisam htjela da ga moja djeca pronađu i ozlijede se.”

Izvješće Aljazeere : Kupnja revolvera Colt od strane Huntera Bidena – i mahnito raspolaganje Hallie Biden njime – ključni su za slučaj protiv njega. Savezni tužitelji kažu da je predsjednikov sin bio u mukama teške ovisnosti o cracku kad je kupio pištolj.

Optužen je za tri kaznena djela: laganje trgovcu oružjem s federalnom dozvolom, iznošenje lažne tvrdnje u prijavi govoreći da nije korisnik droga i ilegalno držanje oružja 11 dana.

Hunter Biden, koji se izjasnio da nije kriv, rekao je da se Ministarstvo pravosuđa povinuje političkom pritisku republikanaca i da je on nepravedna meta.

U međuvremenu, predsjednik Joe Biden rekao je u intervjuu za ABC da će prihvatiti presudu porote i odbacio mogućnost pomilovanja za svog sina. Hunter Biden je prvo dijete predsjednika Sjedinjenih Država protiv kojeg se vodi kazneni postupak.

Porota u Delawareu ovog je tjedna saslušala iskaze svjedoka, uključujući njegovu bivšu suprugu i bivšu djevojku, o 54-godišnjakovom korištenju droga u prošlosti, što je on javno priznao.

Iako čovjek na snimci izrazito sliči Hunteru Bidenu, provjerivači činjenica tvrde da to nije on jer navodno tetovaža na leđima muškarca, na snimci ne izgleda identično kao ona koju na istom mjestu posjeduje Hunter Biden.

Ovdje možete pročitati više o tome

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp