Ugledni znanstvenik i profesor s Harvarda dr. Francis Boyle, u svom je svjedočenju pod prisegom izrekao stravične stvari o mRNA Covid cjepivima

Ugledni znanstvenik i profesor s Harvarda dr. Francis Boyle, u svom je svjedočenju pod prisegom izrekao stravične stvari o mRNA Covid cjepivima

Ugledni znanstvenik i profesor s Harvarda dr. Francis Boyle, u svom je svjedočenju pod prisegom izrekao uistinu stravične stvari o mRNA Covid cjepivima.

Renomirani američki znanstvenik posvjedočio je da su ubodi COVID-19 “oružje za masovno uništenje” koje je razvijeno za depopulaciju ljudi.

Prema dr. Francisu Boyleu, profesoru prava s Harvarda koji je sastavio nacrt Zakona o biološkom oružju i antiterorizmu iz 1989. godine, injekcije mRNA “su biološko oružje i oružje za masovno uništenje i krše biološko oružje 18 USC § 175; Oružje i vatreno oružje § 790.166 Fla. Stat. (2023).”

Miami Independent izvještava: Dr. Boyle je dao ovu izjavu pod prisegom u slučaju u Floridi koji uključuje  hitnu peticiju za nalog Mandamus  kojim se želi prisiliti guvernera DeSantisa da zabrani distribuciju ‘COVID 19 injekcija’, ‘COVID 19 injekcija nanočestica’ i ‘ injekcije nanočestica mRNA’, u državi Floridi. Također nastoji prisiliti glavnog državnog odvjetnika Ashleyja Moodyja da zaplijeni bočice.

Izvorni hitni zahtjev za izdavanje Mandamus naloga podnesen je 3. ožujka 2024. Vrhovnom sudu Floride. Zatim je  20. ožujka 2024. prebačen na Okružni sud u okrugu Leon. 9. travnja 2024. Okružni sud je odbacio slučaj. Slučaj je sada na žalbenom sudu. Žalbeni podnesak podnesen je na Dan sjećanja, 27. svibnja 2024.

U podnescima se tvrdi da distribucija ‘COVID 19 injekcija’, ‘COVID 19 injekcija nanočestica’ i ‘mRNA injekcija nanočestica’ krše – Biološko oružje 18 USC § 175; Oružje i vatreno oružje § 790.166 Fla. Stat. (2023); Savezni zločin izdaje 18 USC § 2381; Izdaja § 876.32 Fla. Stat. (2023); Domaći terorizam, 18 USC § 2331; Terorizam § 775,30 Fla. Stat. (2023); Ubojstvo § 782.04 (1)(a) Fla. Stat. (2023); i genocid 18 USC §1091; Floridski zakon o lijekovima i kozmetici § 499.005 (2) Fla. Stat. (2023); Prijevara § 817.034 Fla Stat. (2023); Pomoć nakon činjenice § 777.03 Fla. Stat. (2023); i Zakon o liječničkom pristanku Floride § 766.103 Fla Stat. (2023).

Dr. Boyle se smatra jednim od vodećih svjetskih pravnih stručnjaka za biološko oružje. Izjava pod zakletvom dr. Boylea dodaje ogromnu količinu kredibiliteta slučaju, koji već ima ogromnu količinu dokaza danih u nalogu za izdavanje naloga.

Izjave pod prisegom u kojima se navodi da su injekcije biološko i tehnološko oružje također su dali medicinski pravni savjetnik i biotehnološka analitičarka Karen Kingston, koja je istraživala dokaze koji čine odjeljak Činjenice slučaja u Mandamusu, te  Ana Mihalcea, MD, PhD.

Istraživanja dr. Mihalceae uključena su u Mandamus. Dr. Mihalcea je jedan od vodećih svjetskih istraživača učinaka samoreplicirajuće nanotehnologije u krvi ubrizganih osoba, kao i učinaka u krvi neinjektiranih osoba kao rezultata izlučivanja.

Izjava pod zakletvom dr. Boylea je ispod:


Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp