Građani Atlante ostali u šoku i nevjerici kada su saznali koliki porez moraju plaćati za LGBTQ pješački prijelaz u duginim bojama

Građani Atlante ostali u šoku i nevjerici kada su saznali koliki porez moraju plaćati za LGBTQ pješački prijelaz u duginim bojama

Građani Atlante ostali su u šoku i nevjerici nakon što su saznali koliki porez moraju plaćati za LGBTQ pješački prijelaz u duginim bojama.

Izuzetno dobro morate paziti na političare u svakom gradu na svijetu koji se potčinjavaju gay agendi i popločavaju svoje gradove duginim pješačkim prijelazima i gay semaforima.

Jer ništa od toga nije besplatno – kao i kod svake organizirane korupcije, postoje financijski korisnici. U Atlanti su ovi posebno hrabri – samo jedna zebra na raskrižju 10. ulice i avenije Piedmont stoji 196.000 dolara u prvoj godini. Nakon toga koštati će još više.

Malo boje na ulici trebalo bi koštati kao pola obiteljske kuće. Pretpostavka o nevjeri i bogaćenju je očita. Ali političari se rijetko osjećaju obveznima prema svojim građanima da novac od poreza koriste odgovorno i ekonomično.

“Početni trošak postavljanja pješačkog prijelaza je otprilike 196.000 dolara”, rekla je zamjenica tiskovne tajnice gradonačelnika Reeda Jewanna Gaither putem e-pošte za Georgia Voice.

“Životni vijek zebre je 10 godina. Naš će izvođač izvršiti sve potrebne popravke, uključujući normalne popravke istrošenosti, besplatno u sklopu prve godine jamstva. Odjel javnih radova bit će zadužen za visokotlačno čišćenje zebre ako bude potrebno.”

Georgia Voice

Troškove ovog ludila naravno snosi javni sektor – a time i porezni obveznici. Pomahnitali ekstremistički aktivisti koji stoje iza LGBTQ pomame daleko su od toga da budu zadovoljni. Umjesto veselja zbog novih zebri, stižu pritužbe.

Jer se boje ne slažu. Godine 1999. lokalni aktivist dizajnirao je transrodnu zastavu ponosa koja je imala različite boje. Lokalna transrodna zajednica bila je ljuta i ogorčena zbog toga, javlja Georgia Voice.

Učimo i iz ovoga: ako ljevičarskim ekstremistima date mali prst, ne trebate se čuditi ako zatraže cijelu ruku. Nikada neće biti dovoljno što se može učiniti za tako glasne manjine – naprotiv, žive od žrtve i stalnog prigovaranja.

Ne pomaže ni to što je gradonačelnik Mohammed Kasim Reed samo želio učiniti pravu stvar i zadovoljiti ovu manjinu. Objavio je u priopćenju za javnost: “Ovo raskrižje u Midtownu poznato je po svojoj povijesti kao središte LGBTQ zajednice u Atlanti i prikladno je da je zastava duginih boja istaknuta na tako važnom i prepoznatljivom mjestu.” 

Glupo je što postoji sada mnogo različitih zastava navodne LGBTQ zajednice i sve rascjepkane skupine su ljubomorne kada se koristi jedna zastava druge i one se “ne vide”. Diskriminacija više nije problem.

Nasravno, građani Atlante ostlai su u šoku i nevjerici kada su saznali kolike će poreze morat plaćati na nešto što im baš ništa ne koristi, ali kao i obično, nitko ih o tome ništa nije pitao i sve se radilo mimo njihove volje.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp