Pandemijski sporazum je uvelike okljaštren, ali jedna ključna stvar je ipak ostala, a to nam je unaprijed dala naslutiti predsjednica EU komisije

Pandemijski sporazum je uvelike okljaštren, ali jedna ključna stvar je ipak ostala, a to nam je unaprijed dala naslutiti predsjednica EU komisije

Pandemijski sporazum je uvelike okljaštren, ali jedna ključna stvar je ipak ostala, a to nam je unaprijed dala naslutiti predsjednica EU komisije.

Predsjednica Europske komisije konstantno daje neumjesne izjave da stanovništvo treba „cijepiti“ protiv informacija i mišljenja koji nisu u skladu s općeprihvaćenim narativom.

Kada je prošli mjesec govorila na takozvanom Democracy Summitu u Kopenhagenu, više puta je naglasila da sve neželjene informacije treba izbrisati iz virtualnog prostora. Usporedila ih je s virusom i rekla kako je bolje spriječiti nego liječiti jer se previše šire i time predstavljaju opasnost za demokraciju. Prema njezinu mišljenju, dezinformacije su veća prijetnja sigurnosti u svijetu od ratova i gospodarskih kriza…

Naravno, Ursula je svaku informaciju koja nije u skladu s njezinom pričom okarakterizirala kao dezinformaciju, uključujući kritike cjepiva protiv covida, masovnih migracija, klimatskih promjena, digitalnih osobnih iskaznica itd.

Ali Ursulin govor na tom summitu nije bio obilježen samo tamnim tonovima. Tračak svjetla pojavio se kada je odala počast onima koji provjeravaju činjenice i ustvrdila da daju sve od sebe kako bi usmjerili stanovništvo u pravom smjeru.

U međuvremenu je na globalnoj razini formiran Hibridni tim za brzi odgovor čija je zadaća borba protiv neželjenih informacija u 27 zemalja članica UN-a. Konačni cilj ovog tima je postupno brisanje svih informacija koje nisu u skladu s globalističkim narativom. Iz tog razloga bilo bi dobro sve što vam je važno prebaciti na sigurno, a pohranili ste na fb…

Ursula von der Leyen sudjeluje u još jednoj prijevari, zajedno sa svojim miljenicima WHO-a i drugim globalističkim plaćenicima. Nije tajna da je dogovor WHO-a o pandemiji neslavno propao i jedino za što su se uspjeli izboriti je da pregovori traju još 6-12 mjeseci.

No, to je zapravo najveći dokaz da je projekt propao, jer je sve trebalo biti potpisano i završeno krajem prošlog mjeseca. Ali ispalo je drugačije. Došlo je i do pobune među onima koji su prvobitno podržavali sporazum. Zbog toga je trenutak donošenja konačne odluke odgođen za još godinu dana.

Na stari dobri način, globalisti se sada okreću i pokušavaju prividni neuspjeh prikazati kao pobjedu. Međutim, to više nije moguće. Zašto? Jer, tijekom posljednjih pregovora iz ugovora su izbačene sve one stavke koje su zapravo ključne za porobljavanje čovječanstva. Koji su:

– putovnica predmet covid

– točka o ukidanju ljudskih prava i sloboda u slučaju nove pandemije

– stavka na tzv medicinski mandati

– točka o mogućem proglašenju izvanrednog stanja zbog klimatskih promjena

– stavku prema kojoj bi u kriznim situacijama odluke SZO bile obvezujuće za sve članice UN-a.

Kako su sve te stavke izbačene iz zloglasnog sporazuma WHO-a, o njima se više neće moći raspravljati, ali nažalost postoji jedna iznimka, a odnosi se na Ursulu von der Leyen. Kao jedna od točaka dogovora o pandemiji i dalje postoji njezina antidezinformacijska agenda, prema kojoj želi eliminirati sve informacije koje su globalistima nepoželjne iz medija i virtualnog prostora općenito.

Neki se pitaju kako je to uopće dospjelo u sporazum o pandemiji i kakve veze ima borba protiv dezinformacija s pandemijama. I drugi teoretičari tvrde da ono što ostaje u ugovoru pokazuje što je drugoj strani najvažnije. Njima je, čini se, najvažnije da nas ušutkaju i izbrišu sve naše podatke – kao da nikad nisu ni postojali.

Krenu dalje. Trenutno se pokušavaju restrukturirati, a kasnije će možda više inzistirati. Treba ih pozdraviti…

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp