Dva su nova kandidata za sljedeću plandemiju, a to su ptičja gripa i novomutirane majmunske boginje, što će globalisti prvo potegnuti?

Dva su nova kandidata za sljedeću plandemiju, a to su ptičja gripa i novomutirane majmunske boginje, što će globalisti prvo potegnuti?

Dva su nova kandidata za sljedeću plandemiju,a to su ptičja gripa i novomutirane majmunske boginje, što će globalisti prvo potegnuti?

Više nema sumnje da bi ptičja gripa mogla biti sljedeća planirana “plandemija”. Već smo detaljnije pisali o razlozima zašto bi to mogla biti upravo ova bolest. Međutim, trenutno postoji još jedan kandidat i čak je vjerojatno da će se uskoro masovno proširiti Europom.

Stoga je moguće da će na kraju zasjeniti ptičju gripu i postati pravi kandidat za “plandemiju 2.0”.

Riječ je o majmunskim boginjama, kod kojih su već jednom pokušali izazvati histeriju, ali bezuspješno. Ali sada postoje nova izvješća iz Afrike o mutiranom virusu majmunskih boginja sa stopom smrtnosti od 5%.

U Njemačkoj se već pripremaju za donošenje odgovarajućih zakona kako bi bili spremni za nove karantene i druga ograničenja, kao i cijepljenja. Tako da je vjerojatno samo pitanje vremena kada će se ista histerija dogoditi i kod nas.

Naše vlade nerijetko kopiraju upravo Njemačku – što je bilo posebno vidljivo u covid politici – pa možemo očekivati ​​da će kod nas biti obnovljen pandemijski zakon koji je imao samo ograničenu snagu.

A što se zapravo trenutno događa u Africi?

Majmunske boginje, koje se sada politički ispravno nazivaju Mpox virusom, degenerirale su se u potpuno novi virus, tvrde znanstvenici. Nova varijanta prenosi se heteroseksualnim odnosom i fizičkim kontaktom i mnogo je agresivnija od prethodne.

Navodno je pet posto od oko 600 zaraženih dosad podleglo bolesti. Međutim, u području izbijanja, najsiromašnijoj regiji Konga, nema lijekova protiv virusa.

Kreatori zdravstvene politike strahuju da su majmunske boginje već dosegle grad Goma, s njegovom međunarodnom zračnom lukom, kao i Ruandu, Burundi i Ugandu.

Dakle, kao što vidite, radi se o majmunskim boginjama, koje se više ne prenose samo homoseksualnim odnosom, kao što je bio slučaj s prethodnom varijantom, već se to odnosi i na heteroseksualne odnose ili čak samo fizički kontakt.

Stopa smrtnosti od 5% tada je prilično pristojno “strašilo”, koje bi moglo potaknuti učinkovitu histeriju. Afrika, odakle tisuće ilegalnih imigranata svakodnevno pristižu u Europu, nije tako daleko od Europe.

Stoga je vjerojatno samo pitanje vrlo kratkog vremena prije nego što saznamo da se bolest širi Afrikom – a uskoro ćemo čuti i za prve slučajeve u Europi.

Podsjećam i da su se prije dvije godine, kada se pokušavala dizati histerija oko majmunskih boginja, masovno počeli proizvoditi serumi za cjepiva. Za očekivati ​​je da nadležne tvornice trenutno rade punom parom kako bi “cjepiva” bila spremna.

Također je više nego vjerojatno da će to opet biti neki laboratorijski proizvod koji je pušten na vrijeme, ali u stvarnosti će tvrditi da je samo mutirao prethodni virus.

Vidjet ćemo kako će dalje ići razvoj. Hoće li pokušati izazvati plandemiju i prije američkih predsjedničkih izbora? Ili će čekati do trenutka kada na snagu stupe novi međunarodni zdravstveni propisi ili čak sporazum o pandemiji?

Onda bismo već za godinu dana mogli očekivati ​​plandemiju 2.0.

A jedno je već sigurno: opet ćemo na čelu države imati više-manje iskusne covid-fašiste koji će opet poput poslušnih marioneta slijediti savjete svojih gospodara i uvesti diktaturu i na kraju prisilno “cijepljenje”.

Dragi prijatelji portala Epoha!

Kao što znate, portal Epoha djeluje potpuno samostalno bez ikakve državne potpore. Kao alternativni portal primorani smo djelovati u nemogućim uvjetima za koje su zaslužni dežurni cenzori koji su nam između ostalog trajno zamračili iliti zabetonirali Facebook stranicu te naši brojni pratitelji iste uopće ne vide naše objave.

Naravno, to nije sve što nam cenzori čine kako bi nas spriječili u našem radu. A sve to što čine, čine samo zato što smo slobodan i neovisan medij koji nije ni pod čijom kontrolom i samo zato što zajedno s vama, dragi prijatelji, vjerujemo u slobodu medija.

To što nam cenzori čine krajnje je neprofesionalno, s obzirom na činjenicu da smo mi službeni medij u RH kao i svi drugi mediji, registrirani pri Vijeću za elektroničke medije te u skladu s tim uredno plaćamo sva moguća davanja sustavu. No, od tog istog sustava ne dobivamo baš ništa osim gore navedenih cenzorskih napada.

Živimo za istinu, ne podilazimo nikakvim sustavnim lažima i od toga nećemo odustati. Ovisimo o dobroj volji naših čitatelja i pratitelja, o vama dragi prijatelji Epohe. Željeli bismo zajedno s vama nastaviti graditi bolji, pravedniji i sretniji svijet u kojem će svaki čovjek imati jednako pravo na dostojan život, slobodu, rad i sreću.

Ukoliko nađete razloga da podržite našu misiju, unaprijed vam zahvaljujemo na vašim donacijama kojima ćete dati svoj doprinos našoj zajedničkoj borbi za istinu i pravdu te omogućiti portalu Epoha da nastavi s radom i opstane u ovim za nas nemogućim uvjetima.

Hvala vam od srca na vašoj potpori.

Vaša Epoha

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp