Niz s nastavlja: Iznenada preminuo mladi glumac Mike Heslin

Niz s nastavlja: Iznenada preminuo mladi glumac Mike Heslin

Niz neočekivanih smrti mladih i zdravih ljudi se nastavlja…

Mladi glumac i homoseksualac Mike Heslin preminuo je u 30. godini od posljedica srčanog udara.

Kako se navodi, smrt je nastupila iznenada 2. srpnja 2024. godine, a tužnu vijest potvrdio je njegov suprug Scotty Dyanom.

Glumac se borio tjedan dana u bolnici, ali je bitku nažalost izgubio, prenosi “Dailymail”.

Ostat će zapamćen po ulozi u seriji “Lavice”.

Cijepljen je protiv COVID-a s 4 doze mRNA cjepiva.

Njegov suprug pravog imena Nicolas James Wilson. Kaže da je Mike preminuo nakon iznenadnog srčanog udara, a prije smrti tjedan dana je proveo u bolnici. 

“Michael je bio mlad, savršenog zdravlja, a liječnici nemaju objašnjenje za ono što se dogodilo”, rekao je Scotty. 

“Michael je bio briljantan, nesebičan, talentiran i pravi anđeo čuvar. Bio je uz mene dok sam se borio s rakom. Bio je prva osoba koju bi svi nazvali ako imaju dobre vijesti za podijeliti, kao i savršena osoba za poziv ako trebate rame za plakanje ili savjet”, dodao je.

Napisao je da su planirali osnovati obitelj. “Bio bi najsavršeniji otac na svijetu. Ako ikad postanem tata, nazvat ću svog sina po tebi i nadam se da ću ga uspjeti odgojiti da postane barem upola čovjek kakav si ti bio”, rekao je.

Osim već navedenih uloga, Heslin je kreirao i glumio u serijama In Their Shoes: A Journey Into Homelessness i Younger. Njegov kratki film Happy Halloween osvojio je nekoliko nagrada na festivalima horora. 

Stvarni uzrok smrti s ezbog dežurnih cenzora ne snije napisati, ali se može pretpostaviti o čemu je riječ jer uistinu je previše ovih iznenadnih smrti u zadnjih 3 godine. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp