Brojke iz Velike Britanije pokazuju da je smrtnost cijepljene djece enormno porasla

Brojke iz Velike Britanije pokazuju da je smrtnost cijepljene djece enormno porasla

Brojke iz Velike Britanije pokazuju da je smrtnost cijepljene djece enormno porasla.

ONS (Office for National Statistics) objavio je statistiku smrtnosti od 1. siječnja 2021. do 31. svibnja 2022. Brojke su alarmantne. Cijepljena djeca umiru 44 puta češće od necijepljene djece, a vjerojatnost umiranja od Covid-19 povećava se 137 puta. (Dobro je poznato da je mogućnost teške bolesti za djecu bez prethodnih bolesti jednaka nuli.) Razumno je pretpostaviti da su cjepiva uzročno odgovorna za smrt mnoge djece.

Podatke možete preuzeti s britanskog ONS-a pod naslovom “Svi podaci koji se odnose na ‘Dobno standardizirane stope smrtnosti za umrle prema statusu cijepljenja, Engleska: smrti koje su se dogodile između 1. siječnja 2021. i 31. svibnja 2022.: 6. srpnja 2022.′” ( poveznica ovdje ).

To rezultira iznimno povećanim rizikom od smrti za djecu cijepljenu protiv Covida. To također odgovara “iznenadnim i neočekivanim” smrtima mladih ljudi, čak i mlađih od 10 godina, koje su opažene u cijelom svijetu, na primjer kolapsom tijekom školskog sporta i umiranjem na licu mjesta. Uzrok je često srce.

Teško oštećenje srca jedna je od najčešćih nuspojava genskih mRNA injekcija. Srčani mišić je nepovratno oštećen na način da se znatno povećava rizik od smrti u narednim godinama života – ali naravno i nakon toga. Pojednostavljeno rečeno, možete to zamisliti kao opasno zanemarivanje teške gripe. Ovo zatajenje također može dovesti do upale srčanog mišića (miokarditis), što ostavlja ožiljke i disfunkciju srca.

Podaci iz Ujedinjenog Kraljevstva pokazuju ogroman porast smrtnosti među djecom i adolescentima u dobi od 10 do 14 godina, ovisno o broju mRNA injekcija koje su primili. Oni također pokazuju da ova skupina – što potvrđuju statistike u cijelom svijetu – nije imala rizik od smrti od Covid-19. To se također promijenilo s injekcijama.

Među necijepljenom djecom, 0,31 na 100.000 umrlo je od ili s Covid-19, a 6,07 od bilo kojeg drugog uzroka. Zabilježen je blagi porast kod prvog cijepljenja, 3,24 umrlih od ili s Covid-19, 4,99 od ostalih razloga.

Nakon druge doze nije zabilježena navodna smrt od Covida, već 97,28 od 100.000 umrle djece “zbog drugih razloga”. Statistika smrtnosti pogodila je tužni negativni jackpot s trećim cijepljenjem. Ovdje je 41.29 iznenada umrlo od ili s Covid-19, iako je broj trebao biti nula zbog navodno sigurnog i učinkovitog cijepljenja. 247,73 od 100.000 djece iznenada je umrlo od drugih uzroka.

UK ima populaciju od 66,97 milijuna ljudi, prema ONS-u, 2022. godine u Ujedinjenom Kraljevstvu trebalo je živjeti oko 3,8 milijuna ljudi u dobi od 10 do 14 godina. Sukladno tome, 1569 trostruko cijepljene djece “umrlo je od ili s Covid-19” tijekom razdoblja promatranja, dok je 9416 trostruko cijepljene djece umrlo iz drugih razloga (npr. nuspojave?). Podsjećamo na riječi kojima je ZAAVV u Njemačkoj osudio sve odgovorne za mjere: Država nema pravo ubiti ni jednog nevinog građanina. A za ubojstvo nema zastare.

Grafički prikaz: Ured za nacionalnu statistiku, UK

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp