Službeno izvješće State Departmenta otkriva kako Sjedinjene Države guraju LGBTQ propagandu diljem svijeta

Službeno izvješće State Departmenta otkriva kako Sjedinjene Države guraju LGBTQ propagandu diljem svijeta

Službeno izvješće State Departmenta otkriva kako Sjedinjene Države guraju LGBTQ propagandu diljem svijeta.

Bidenov State Department objavio je godišnje izvješće o međunarodnim naporima američke vlade da svijetu nametne svoju LGBTQ+ agendu.

Izvješće “naglašava naše napore u promicanju i zaštiti ljudskih prava LGBTQ+ osoba diljem svijeta.”, prema State Departmentu, što podrazumijeva “angažiranje međunarodnih partnera i organizacija u borbi protiv LGBTQ+ diskriminacije”.

“Promicanje i zaštita ljudskih prava LGBTQ+ osoba prioritet je vanjske politike SAD-a”, rekao je State Department.

“Jednakost i tolerancija grade i jačaju društva za sve.”

State Department “nastavio se uključiti u aktivnu diplomaciju, uključujući rad s ljudima istomišljenika na isticanju prednosti društava koja uključuju LGBTQ+ i nedostataka donošenja štetnih zakona”, navodi se u izvješću.

“U trendu koji vrijedi proslaviti, sve veći broj nacija dekriminalizirao je istospolno ponašanje tijekom proteklog desetljeća”, navodi se u izvješću za 2024., “pri čemu Sjedinjene Države pružaju diplomatsku potporu tim naporima prema potrebi”.

Izvješće slavi kako USCIS sada dopušta izbjeglicama i tražiteljima azila da odaberu svoj spol na imigracijskim obrascima “bez potrebe davanja popratne dokumentacije ili podudaranja sa spolom navedenim na njihovoj osobnoj iskaznici”.

Nadalje, izvješće dokumentira kako američke vladine agencije usmjeravaju desetke milijuna dolara u brojne projekte i potpore organizacijama diljem svijeta koje podržavaju rodnu ideologiju, transrodnost i „bore se protiv tzv. prava” prioriteta.

Na primjer, Fond za globalnu jednakost (GEF), javno-privatno partnerstvo posvećeno unapređenju LGBTQ+ agende, “podržalo je 116 LGBTQ+ organizacija u 73 zemlje s bespovratnim sredstvima u rasponu od 8.000 do 25.000 USD, a kumulativno više od 3.200.000 USD”, navodi se. u izvješću.

U isto vrijeme, “Država, Ministarstvo financija, zdravstvo i socijalne usluge te USAID uložili su značajne nove napore u podizanje svijesti i razumijevanje takozvanih praksi konverzijske terapije (CTP)”, rečeno je, u nastojanju da se iskorijeni praksa obraćenje. terapije širom svijeta.

“Radeći zajedno koristeći naše specifične mandate agencija za sprječavanje CTP-a na globalnoj razini, angažirali smo vlade da ih potaknu da prestanu sponzorirati, financirati i/ili na drugi način podržavati CTP, te potaknuli edukaciju o štetnosti CTP-a”, navodi se.

Bidenova administracija temeljila se na nasljeđu bivšeg predsjednika Baracka Obame, koji je upotrijebio svu snagu američkih međunarodnih agencija kako bi globalno progurao LGBTQ+ agendu.

Godine 2015. New York Times objavio je članak u kojem se navodi da je Obamin pritisak na prava homoseksualaca u Africi imao kontra rezultate, što je rezultiralo povećanjem neprijateljstva prema homoseksualcima, a ne većim prihvaćanjem.

Članak u Timesu tvrdi da je američka vlada uložila više od 700 milijuna dolara u podršku gay agendi na globalnoj razini, te da je više od polovice tog novca otišlo u subsaharsku Afriku.

Neposredno nakon Obaminog posjeta, brojni afrički biskupi, kao i građanski čelnici, napali su predsjednika zbog njegovog zapadnog “kulturnog imperijalizma” i zahtijevali da predsjednik nauči poštivati ​​afričke vrijednosti umjesto da nameće vlastite.

Bolesni umovi koji stoje iza LGBTQ agende se očito neće zaustaviti dok cijeli svijet ne pretvore u globalnu Sodomu i Gomoru.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp