Nadbiskup Carlos Vigano – Okupimo se pod križem Isusa Krista i zaustavimo stvaranje Novog svjetskog poretka

Nadbiskup Carlos Vigano – Okupimo se pod križem Isusa Krista i zaustavimo stvaranje Novog svjetskog poretka

Dragi prijatelji, već dvije godine svjedoci smo globalnog državnog udara u kojemu je financijska i ideološka elita uspjela preuzeti kontrolu nad javnim i privatnim institucijama, medijima, pravosuđem, političarima i vjerskim vođama.

Svi oni su bez ikakve razlike postali su robovi ovih zlih zemaljskih gospodara, koji svojim podređenima osiguravaju moć, novac i društvenu afirmaciju. S ovim mjerama, pogažena su sva ljudska prava koja su nam još do jučer bila donekle dostupna.

Ovaj globalni državni udar, lišio je građane svake mogućnosti obrane od njega, pošto se zakonodavna, izvršna i sudska vlast ostvaruju kršenjem zakona, pravde i svrhe zbog koje postoje. I to je ništa drugo doli globalni državni udar, jer se ovaj zločinački napad na građane protegao na cijeli svijet, s rijetkim izuzecima koji gotovo da i ne postoje.

Ovo je sada svjetski rat u kojemu smo neprijatelji svi mi, pa čak i oni koji još uvijek nisu shvatili značaj onoga što se događa. To je rat koji se ne vodi oružjem, već nelegitimnim pravilima, opakom ekonomskom politikom i nepodnošljivim ograničenjem temeljnih ljudskih prava.

Poduzetničke nacionalne organizacije koje u velikoj mjeri financiraju kreatori ovog državnog udara, miješaju se u rad nacionalnih vlada, njihove životne odnose i funkcioniranje života na planetu od gotovo 8 milijardi ljudi.

Jedan od njihovih glavnih motiva svakako je novac, ali još više njihova težnja da centraliziraju vlast i uspostave planetarnu diktaturu. To je taj famozni „Veliki reset“ Svjetskog ekonomskog foruma, odnosno Agenda Ujedinjenih nacija 2030.

To je plan Novog svjetskog poretka, u kojemu univerzalna republika porobljava sve, a duhu čovječanstva eliminira vjeru u Krista. Pred ovim globalnim državnim udarom, neophodno je formiranje međunarodnog, antiglobalističkog saveza koji će okupiti sve one voljne suprotstavljanju ovoj diktaturi, koji nemaju namjeru postati robovi ovoj bezličnoj vlasti, koji nisu voljni poništiti vlastiti identitet, individualnost i vjeru.

Ako je napad koji dolazi globalan, onda obrana od njega također mora biti globalna. Pozivam vladare, političare, vjerske vođe, intelektualce i sve ljude dobre volje, da se ujedine u savez koji će pokrenuti antiglobalistički manifest, pobijajući točku po točku greške i devijaciju ove distopije Novog svjetskog poretka i predlaganje konkretnih alternativa za politički program inspiriran općim dobrom koji uključuje moralna načela kršćanstva, tradicionalne vrijednosti zaštite života i prirodne obitelji, zaštitu poslovanja i rada, unapređenje obrazovanja i istraživanja i poštovanje stvaralaštva.

Ovaj antiglobalistički savez morati će okupiti nacije koja namjeravaju pobjeći od paklenog jarma tiranije i afirmirati vlastiti suverenitet, formirajući pritom sporazume o međusobnoj suradnji s drugim nacijama i ljudima koji dijele princip i zajedničku čežnju za slobodom, pravdom i dobrotom.

Njihov glavni zadatal biti će da osude zločine globalističke elite i identificiraju glavne i odgovorne, prijave ih međunarodnim sudovima i ograniče njihovu prekomjernu moć štetnog utjecaja. Morati će spriječiti djelovanje lobista i to prije svega borbom protiv korupcije državnih dužnosnika i onih koji rade u informatičkoj industriji (medijima). U nacijama u kojima je Vlada podčinjena eliti, oni će bez problema moći osnovati narodni pokret otpora i zajednice za nacionalno oslobođenje, uključujući predstavnike svih sektora društva koji predlažu radikalnu reformu politike, inspirirane općim dobrom i čvrsto suprotstavljene neomaltuzijskom projektu globalističke agende.

Pozivam sve one koji žele braniti tradicionalno kršćansko društvo da budemo zajedno na međunarodnom forumu, na kojem će se okupiti predstavnici raznih naroda da iznesu ozbiljan, konkretan i jasan prijedlog.

Moj apel upućen je onim političkim liderima i vladarima koji brinu o dobrobiti svojih građana ostavljajući po strani sustav političkih stranaka i logiku koju nameće sustav robovanja moći i novcu. Pozivam kršćansku naciju od istoka do zapada, da se pridruže zajedničkom projektu narušavanja kompletnog sustava i stavljanja po strani neprijateljstva koje su osmislili neprijatelji čovječanstva u ime politike „Zavadi pa vladaj“.

Ne prihvaćajmo pravila koje nam nameće protivnik, jer su napravljena zato da nas spriječe da reagiramo i organiziramo nepotkupljivu opoziciju. Pozivam nacije i njihove građane da se sami udruže pod križem našeg gospodina – Isusa Krista.

Hajde da osnujemo ovaj antiglobalistički savez i zaustavimo ovaj totalitarni režim koji u sebi okuplja užase najgorih diktatura svih vremena.

Ako i dalje nastavimo odugovlačiti nespremni razumjeti prijetnju koja se nadvija nad svima nama, ako ne reagiramo organiziranjem u čvrsti i hrabar otpor, ovaj pakleni režim koji se uspostavlja u svakom uglu naše planete, neće se više moći ni na koji način zaustaviti. I zato, neka nam svemogući Bog pomogne i zaštiti nas.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp