Pjesme iz 1985. i 1990. godine predvidjele su budućnost, odnosno evoluciju čovjeka od homosapiensa do humanoidnog robota

Pjesme iz 1985. i 1990. godine predvidjele su budućnost, odnosno evoluciju čovjeka od homosapiensa do humanoidnog robota

Slučajno ili ne, grupa The Heaven’s Magic 1985. godine izdala je pjesmu pod nazivom Cathy don’t go to the supermarket te 1990. godine pjesmu naziva Watch out for 666 . U spomenutim pjesmama kao da se prikazuje budućnost, odnosno sadašnjost koju danas živimo i u kojoj nas globalna elita s vrha piramidalne moći sve od reda želi kodirati, a možda već sutra i čipirati, pretvarajući nas u takozvane super-ljude kojima će se upravljati preko globalnog kompjuterskog sustava.

U pjesmi naziva Cathy don’t go to the supermarket, prikazuje nam se mlada djevojka koja rano ujutro ustaje iz svog kreveta i sprema se na odlazak u supermarket. Nakon što dođe ispred marketa, mora staviti svoju ruku ispod skenera kako bi se provjerilo da li je čipirana ili ne. U slučaju da ne posjeduje čip u svom tijelu, pristup marketu joj je zabranjen.

Pjesma iz 1990. godine pod nazivom Watch out for 666, prikazuje nam danas toliko spominjani transhumanizam, odnosno povezivanje čovjeka s računalom uz pomoć mikročipa ugrađenog u njegovo čelo.

Da li se ovdje radi o slučajnosti ili ne, uistinu je teško reći. No, toliko poznatih stvari i događaja je već do sada bilo predviđeno u nekim filmovima, serijama, reklamama, crtanim filmovima itd…, da je doista teško povjerovati kako je sve to tek puka slučajnost i sve smo više smo skloni vjerovanju kako se ovdje radi o planskoj pripremi ljudi za nadolazeće događaje i vremena. 

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp