Nobelovac Luc Montagnier – Protein koji se koristi u ovim cjepivima zapravo je otrov

Nobelovac Luc Montagnier – Protein koji se koristi u ovim cjepivima zapravo je otrov

Luc Montagnier (1932.) francuski je virolog i nobelovac. Godine 2008. podijelio je Nobelovu nagradu za fiziologiju ili medicinu sa svojom kolegicom Fraçoiseom Barré-Sinoussi za njihov rad na prepoznavanju HIV virusa kao uzročnika AIDS-a. Drugu polovicu Nobelove nagrade dobio je Harald zur Hausen. Luc Montagnier član je Europske akademije znanosti i umjetnosti.

U subotu, 15. siječnja ove godine u Milanu, na Piazza XXV Aprile, održan je veliki prosvjed u organizaciji Per l’Italia zajedno s Paragone-Italexit, radi obrane ustavnih građanskih prava i protiv vladinih represivnih mjera kojima pritišću građane putem zelenog pasoša. Na pozornicu je izašlo nekoliko gostiju, uključujući bivšeg pilota Marca Melandrija i Dr. Donzellija. No, najiščekivaniji gost nesumnjivo je bio nobelovac prof. dr. Luc Montagnier, francuski virolog i nobelovac koji je održao strastveni govor i doživio ovacije okupljenih građana. Prenosimo najzanimljiviji dio njegova govora sa spomenutog prosvjeda u Milanu:

„Ova cjepiva uopće ne štite i to polako izlazi na vidjelo. To je danas znanstveno prihvaćeno od svih. To pokazuju ne samo znanstveni eksperimenti, već i svi pacijenti kod kojih su analizirani učinci cjepiva, kako bi se to dokazalo da cjepivo ne funkcionira. Umjesto da nas štite, kako je bilo rečeno, može se čak dogoditi i da potiču druge infekcije. Protein koji se koristi u cjepivima protiv ovog virusa je zapravo toksičan – to je otrov.

Namjena cjepiva nije da ubija ljude, već da ih štiti, a bilo je jako puno smrtnih slučajeva – čak i kod mladih sportaša koji imaju velike srčane probleme zbog ovog cjepiva. Apsolutni je zločin davati danas ovo cjepivo djeci. Također ovo cjepivo može izazvati vrlo ozbiljne neurološke poremećaje u mozgu. Zbog dugoročnih nuspojava ovog cjepiva, mnogo je ljudi koji neprestano umiru. Neurološki poremećaji mogu nastati ne samo od druge doze, već i od prve. Ni danas nitko od nas ne može predvidjeti koliko će ovih ljudi, koji su već sada cijepljeni, imati ozbiljne neurološke probleme u budućnosti. Pozivam sve svoje kolege da obavezno obustave cijepljenje s ovom vrstom cjepiva.“

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp