Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo obvezno testiranje djece

Ministarstvo znanosti i obrazovanja najavilo obvezno testiranje djece

Ministarstvo znanosti i obrazovanja obavijestilo nas je dana 16. siječnja 2022. godine  o tome da se razmatra o uvođenju rutinskog testiranje djece u školama. To je naravno pušteno u javnost kao psihološka priprema i probni balon. Riječ „razmatranje“ u praksi znači da su javnost obavijestili o svojim namjerama te sada čekaju reakciju javnosti i ispipavaju spremnost roditelja da pristanu na sljedeću razinu maltretiranja vlastite djece.

Ovom izjavom iz ministarstva pokušavaju transferirati pritisak na djecu i škole. Pokušavat će naravno i dalje, sve dok im javnost to dozvoljava. Budući da su uvidjeli da štetne i neučinkovite maske mogu proći bez ikakvog prevelikog otpora, pomislili su, zašto onda ne bi prošlo i guranje štapića u nos, tri puta tjedno?

Važno je napomenuti da se ovdje nipošto ne radi o metodama zaštite od zaraze, već o političkim metodama umjetnog pumpanja brojki zaraženih, iscrpljivanja djece i roditelja, stvaranja pritiska s krajnjim ciljem: cijepljenja djece i uvođenje QR potvrda u svaki aspekt naših života.

Rutinsko samo-testiranje u školama u prijevodu znači da će vaše dijete samostalno ili uz vašu pomoć, tri puta tjedno morati na sebi provoditi medicinski postupak za koji nije obučeno i koji su u normalnim vremenima radili samo doktori  obučeni za taj medicinski zahvat.

Dijete će tri puta tjedno s već uvelike kompromitiranim PCR testom dokazivati da nema bolest koja ionako sama po sebi ima zanemariv utjecaj na zdravlje djece.

Dakle, naša će djeca tri puta tjedno, malo po malo, oštećivati svoje dišne puteve grebući osjetljivu sluznicu i tako se izlagati riziku raznovrsnih infekcija, jer su prisiljena  u svoj nos gurati štapiće u čijem procesu proizvodnje se koristi kancerogeni etilen oksid.

Ovdje se isključivo radi o psihofizičkoj torturi koja nema za svrhu nikakav drugi cilj osim slamanja naše volje. Jednostavno, radi se o profinjenijoj metodi mučenja zatvorenika da bi ga se primoralo ponašati se onako kako to tamničar očekuje.

Unatoč ekstremnim mjerama i metodama, unatoč vrlo visokoj procijepljenosti i zaključavanjima, zapadne zemlje ponovno obaraju sve rekorde po broju „zaraženih“. I bez obzira na sve to naše vlasti pod svaku cijenu žele učiniti iste greške koje su te zemlje  učinile, bez ikakvog pozitivnog učinka, ali s nemjerljivim štetama po sve ostale aspekte života i zdravlja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp