Ugledni francuski novinari Xavier Poussard i Natacha Rey, tvrde kako je supruga predsjednika Macrona Brigitte Macron zapravo muškarac


Dvoje uglednih francuskih novinara Xavier Poussard i Natacha Rey , detaljno su istraživali biografiju o Emmanuelu Macronu i njegovoj supruzi Brigitte Macron i došli su do zastrašujućih saznanja kako je supruga francuskog predsjednika zapravo muškarac imena Jean Michel i da nije majka, već otac svojoj djeci.

Priča o susretu Emmanuel-Brigitte je u stvari značajno drugačija od službene verzije .

Brgitte je bila Emmanuelova učiteljica francuskog, njihova razlika u godinama nije samo 24 godine, već zapravo 32 godine.

Francuzi su stoga bili natjerani da povjeruju u romantičnu ljubav darovitog 17-godišnjeg srednjoškolca koji je navodno očarao svoju učiteljicu, a u stvari je 47-godišnja učiteljica otela 15-godišnjaka tinejdžera . Wikipedia s pravom ističe da je ovo ozbiljan prekršaj po francuskom zakonu.

Javnost se, suočena s ovim otkrićem pita – kakav je to par od 2017. godine na kraju postavljen na čelo Francuske?

Novinari koji izjavljuju da su došli do ovih saznanja, tvrde da je Brigitte u stvari Jean – Michel koji je u stvari otac svoje djece.

Dvoje novinara marljivo su obilazili općine i tražili izvode iz knjige rođenih. Nigdje nisu pronašli izvod iz matične knjige rođenih ženske osobe pod imenom Brigitte Trogneux, već su pronašli izvjesnog Jean Michela Trogneuxa.

Pronašli su tako i fotografije Jean – Michela i sličnost između njega i Brigitte je doista frapantna. Uza sve to, postoji i nekoliko drugih nedokazanih elemenata.

Ukratko, prije 1990. godine postoji Jean-Michel, a Brigitte ne postoji, a poslije 1990. godine postoji Brigitte, a izbrisan je Jean-Michel, tako da ispada kao da je Jean-Michel postao Brigitte.

Kada su stigli u ovu fazu još se nisu pozabavili teškim problemom Brigittinog prvog muža i njihovo troje djece. Potom se postavilo prvo pitanje – da li je fizički moguće da je Jean-Michel postao Brigitte?

Navodno prvi Brigittin muž nije pronađen. Tvrdi se da je preminuo, a Xavier i Natacha nisu uspeli pronaći nikakav trag o njegovoj smrti niti bilo kakav trag o posmrtnoj ceremoniji .

Tako da novinari tvrde da on nije niti postojao, već da je Brigitte izvršila operaciju i postala žena. Tako da je ona ustvari otac svojim kćerima, a ne majka. Traga se za biološkom majkom.

Na obiteljskoj slici vidi se Jean-Michel (danas Brigitte Macron) kao dječak.

Novinarka je zbog svojih tvrdnji bila privedena i pritvorena na 3 dana, i danas tvrdi da ima čvrste dokaze o onome što tvrdi… i da će dokazati veliku laž države na sudu.

Bilo kako bilo, supruga francuskog predsjednika Emmanuela Macrona, Brigitte Macron, poludjela je kad je čula da se šire ovakve glasine o njoj, da je rođena kao muškarac i da joj je pravo ime Jean-Michel Trogneux te je odlučila poduzeti pravne korake u vezi ovog slučaja.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp