Klaus Schwab i njegovih 7 faza kroz koje društvo mora proći kako bi se skrojio sustav potpune kontrole odnosno veliki reset


Predsjednik Svjetskog ekonomskog foruma Klaus Schwab u rujnu 2020. godine, izdao je knjigu pod nazivom „The great reset“ (Veliki reset), u kojoj je naveo 7 ključnih faza kroz koje društvo u vrijeme pandemije mora proći, kako bi ušlo u sustav potpune digitalne kontrole.

Faza 1. Od prosinca 2020 do ožujka 2020: Simuliranje prijetnje i stvaranje straha.

Faza 2. Od ožujka 2020 do prosinca 2020: Sijanje razdora i podjela u društvu.

Faza 3. Od prosinca 2020 do lipnja 2021: Osiguranje rješenja problema u obliku cjepiva

Faza 4. Od lipnja 2021 do listopada 2021: Uspostava početka digitalne kontrole putem QR koda.

Faza 5. Od studenog 2021 do ožujka 2022: Uspostava kaosa i izvanrednog stanja.

Faza 6. Od ožujka 2022 do rujna 2022: Ukidanje štednje i privatnog vlasništva, obezvrjeđivanje novca i postupni prelazak na digitalnu valutu.

Faza 7. Društveni kredit, bio-digitalna kontrola i potpuni nadzor.

Čitajući sve to, možemo zaključiti kako je 5. faza u nastajanju i to upravo u Kanadi gdje je proglašeno izvanredno stanje, a identičnu stvar uskoro možemo očekivati i u ostalim zemljama diljem svijeta.

Za proglašenje zakona o izvanrednom stanju ne treba nikakav sud niti sudski nalog, on se može proglasiti bilo kada i produljivati u nedogled U takvim se situacijama vlastima doslovno dozvoljava  da rade što ih je volja.

Uskoro s potpunim pravom možemo očekivati eskalaciju policijske brutalnosti koja će učiniti sve da zaštiti zločinački režim .

S jedne strane sustav se nemilosrdno obračunava i eliminira svoje protivnike, dok se s druge strane izaziva planirani kaos.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp