Svjetski ekonomski forum na čelu s Klausom Schwabom nam poručuje, „ništa nećete posjedovati i bit ćete sretni“


Već odavno provjeravaju sirene i lagano nas vježbaju kako bi prihvatili ratni mod a tu je moguće i novo zahuktavanje sukoba na Balkanu. Medijska propaganda za čas pokrene lavinu otrovnih laži , “operativci” na terenu odrade svoje i eto nam ponovno novog krvavog reseta.

Dali su mogući ovakvi scenariji? Naravno i ne samo da su mogući nego su i pomno planirani a izdana je i knjiga na temu glavnog čovjeka WEF-a. Vrijeme pred nama nosi velike izazove jer se kao civilizacija suočavamo s nizom velikih promjena koje su planirane a koje uključuju niz “kontroliranih” ratova i organiziranih “plandemija” znači radi se doslovno o organiziranom teroru koji za cilj ima istrebljenje najmanje četri milijarde kako gospodin Klaus veli, beskorisnih izjelica.

Slažem se s gospodom i ne smatram taj izraz pretjeranim u smislu stanja uma modernih ljudi ali nikako se ne slažem s njegovim planovima koji uključuju organizirani teror na goloruki narod kojem su pri tomu oduzeta sva ljudska prava.

Ekipa iz Dvosa tj.. skup korporativnih moćnika WEF ( svjetski ekonomski forum) na čelu s Klausom ozbiljno planira pokrenuti nove ratne sukobe kako bi što jednostavnije zacrtali svoje planove “za sve nas” koje su saželi u ovu biranu rečenicu: ” Ništa nećete posjedovati i biti će te sretni “

Ako pogledamo događaje u Ukrajini i nevjerojatni zaokret medija i politike na ratni mod i to što je u glavni grad Ukrajine munjevitom brzinom sletio poznati američki glumac Sean Penn kako bi dok padaju bombe i dok nad njim zvižde ruski projektili mrtvo hladno snimao rat o ratu u Ukrajini. Ovo je doista da se zapitamo?

Više je nego očito da predstava nije tajna jer glavni glumci smo svi mi samo neki od nas “prirodno” su limitirani da vjeruju u predstavu kao da je stvarna i uz najbolje namjere oni ne mogu shvatiti da se pred njihovim očima odvija pomno planirana predstava u kojoj se od svih nas zahtjeva samo da budemo pokorni glumci i da ponizno igramo pomno birane nam uloge.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp