Joe Rogan – Soroshevi plaćenici ekspresno su blokirali stručnjake koji su tvrdili da cijepljeni također šire zarazu

Joe Rogan – Soroshevi plaćenici ekspresno su blokirali stručnjake koji su tvrdili da cijepljeni također šire zarazu

Najpoznatiji svjetski podcaster Joe Rogan u svom posljednjem podcastu ugostio je Daryla Davisa i Billa Outmana i na kraju emisije Rogan je rekao nešto što je zaparalo uši mnogima kojima je teško suočiti se s istinom.

Naime, Rogan je u toku emisije iznio činjenično stanje vezano za masovnu cenzuru koja nije potkrepljena činjenicama a pritom se poziva se na iste.

„Postoje ljudi koji su blokirani na društvenim mrežama jer su govorili da cijepljene osobe također mogu širiti zarazu. Na kraju se Ispostavilo se da je to potpuno točno i da se radi o konkretnoj činjenici. No, ako ste takvo nešto tvrdili prije 8 ili 9 mjeseci, bili biste ekspresno blokirani“- rekao je Rogan.

„Još uvijek traje cenzura koju sprovode Soroshevi plaćenici i fact – chekeri, bilo da se radi o koroni ili da je u pitanju aktualna situaciji u Ukrajini. No ispostavilo se da su Soroshevi plaćenici pogriješili u svakom svom „fact-checku“ te da nisu bili u pravu ni za jedno raskrinkavanje, niti je njihovo zamračivanje i brisanje istine utjecalo na buđenje ljudi širom svijeta“. Završio je Rogan


Zapratite nas i na našem Telegram kanalu
https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp