Marko Francišković 2021. godine predvidio rat između Rusije i Ukrajine


Marko Francišković već puna četiri mjeseca nepravedno leži zatvoren u istražnom zatvoru Remetinec zbog optužbe za poticanje na terorizam.

Unatoč činjenici što nadležni organi nisu do sada pronašli niti jedan jedini dokaz po kojemu bi mogli podići optužnicu protiv njega i kazneno ga teretiti, oni i dalje nevinog čovjeka drže zatvorenog.

Rat Ukrajine i Rusije započeo je 24. veljače 2022 godine. No, zanimljiva je činjenica kako je Marko Francišković 17. studenog 2021. godine predvidio da će se to dogoditi.

“Koji čovjek je uistinu čovjek, ako ne učini svijet boljim nego što je bio? Sve dobro traži napor. Ono najbolje traži najveći napor, napor na samom rubu provalije, napor trčanja na oštrici. Samo treba biti uporan i ustrajati. Tražiti i onda se nalazi, a samo ostajanje u stanju traženja je nalaženje samo po sebi. Duhovni napor je taj očima nevidljivi centar svih napora, ta vježba, ta borba, ta pobjeda, ako Bog dâ. No, to me ostavlja prilično usamljenim. I neshvaćenim. Neka je tako. Dobro je tako. Tu sam u najboljem društvu najboljih ljudi kroz povijest ljudskog roda.” Marko Francišković

Njegovo video izlaganje prenosimo u cijelosti:Zapratite nas i na našem Telegram kanalu:  https://t.me/epohaportal

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp