Elia Pekica Pagon – Kako djeluje današnja Fb – UDBA?

Elia Pekica Pagon – Kako djeluje današnja Fb – UDBA?

Kako djeluje današnja Fb – UDBA i njezini djelatnici Ministarstva istine (čitaj laži)? Svakih par dana nam zaključavaju Fb račune iz čista mira pod izlikom “zaštite naše sigurnosti” jer je netko tobože pristupio našim računima, a taj netko su, naravno – oni.

Kako bih se i sama u to uvjerila, išla sam u postavke provjeriti s kojih se IP adresa netko spaja na naše račune i gle čuda, osim Zagreba i naših IP adresa, tu su odjednom Vukovar, Pakrac i Rovinj. Pitam se – tko se iz tih triju gradova može spajati na naše račune ako ne zna naše lozinke osim nekoga tko ima neograničene ovlasti od strane Facebooka?

Odgovor je više nego jasan. Još nešto, nakon svakog takvog zaključavanja svih naših računa istodobno, što je također više nego znakovito i vrlo prozirno, nismo u mogućnosti koristiti Facebook na normalan način, već smo u potpunosti ograničeni po defaultu. Naravno da je ovo krajnje nekorektno i bezobrazno.

No, već smo to prihvatili, jer nemamo nikakvu mogućnost žalbe na postupanje, nema Knjige žalbi, nema mogućnosti prigovora ili neke službe za korisnike kojoj bismo se mogli obratiti s prigovorom i molbom za naknadu nanesene nam štete zbog ovakve nepravde koja nam se sustavno nanosi.

To je vrijeme u kojem živimo. Vrijeme plaćenih uhoda, izdajnika i lopova koji bi svoju dušu prodali Nečastivom samo da prežive, makar svi oko njih poumirali. Tuđa smrt i propast njihov je život, ubijajući druge, oni spašavaju sebe. Njihov su posao virtualna ubojstva ljudi – to nama čine konstantno – virtualno nas ubijaju, blokiraju i zaključavaju te nas ograničavaju u korištenju društvene mreže koja im je dala ovlasti koje im je dala.

Ponosni smo što ste izabrali baš nas za vaše iživljavanje, po čemu samo možemo zaključiti da je tome tako zato što vrijedimo. Što još reći nego – puno lijepih pozdrava plaćenim uhodama iz Vukovara, Pakraca i Rovinja kojima ne trebaju lozinke kako bi pristupali našim računima i koji sustavno pomažu algoritmima u zaključavanju naših računa i opetovanom ograničavanju korisničkih usluga ove mreže bez naših kršenja bilo kakvih pravila. Sramotno! Ali takvi jadnici i beskičmenjaci srama nemaju. Kriju se iza svojih prljavih zaslona čineći drugima zlo i uživajući u tome.

Na nama je da činimo dobro i vjerujemo u dobro i samo dobro, jer zato smo tu.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp