Direktorica CDC-a Rochelle Walensky – Roditelji, cijepite svoju djecu i spasite ih od hospitalizacije i smrti

Direktorica CDC-a Rochelle Walensky – Roditelji, cijepite svoju djecu i spasite ih od hospitalizacije i smrti

Direktorica CDC-a Rochelle Walensky u svom novom izvješću vrlo entuzijastično i ushićeno potiče sve roditelje male djece, mlađe od pet godina, da, kako ona kaže – spasonosnim cjepivima zaštite svoju djecu. Za vrijeme njezina izlaganja, njezin govor tijela i mimika lica podsjećaju na ponašanje kojim se obično propagira neki proizvod (ili usluga) i nagovara kupce da isti svakako kupe. Da ne znamo da se radi o službenom izvješću CDC-a, pomislili bismo da se radi o promotivnoj aktivnosti, jer ovo video izvješće doista djeluje kao reklamni spot. Uvjerite se i sami. 

Rochelle je svakako presretna što može ljudima javiti ovu vijest o cjepivu i to svim svojim bićem iskazuje. Ne znamo koliko je Rochelle marketinški osviještena. Njezin je entuzijazam u najmanju ruku – malo prenaglašen, no na to ju nitko nije upozorio. A, koliko je ona uspješna u prodaji svoje priče, prosudite sami. Ona je uvjerena da su mnogi roditelji s nestrpljenjem očekivali ovu vijest. Je li u pravu ili ne, pokazat će vrijeme.

Evo što je izjavila 18. lipnja ove godine:

„Cjepiva protiv bolesti COVID-19 sada su dostupna djeci mlađoj od pet godina. To je upravo odobreno od strane FDA i preporuča ga CDC. Skoro 20 milijuna djece sada se može cijepiti protiv COVID-a-19. Znam da su mnogi roditelji s vrlo malom djecom očekivali ovaj dan. Sada znamo na temelju rigoroznog znanstvenog pregleda da se cjepiva dostupna ovdje u Sjedinjenim Državama mogu koristiti sigurno i učinkovito kod djece mlađe od pet godina.

Cijepljenje male djece je ključna prilika da ih se spasi od hospitalizacije i smrti od COVID-a – 19. Roditelji, toplo vam preporučujem da cijepite svoju djecu. Ako imate pitanja, obratite se davatelju usluga svog djeteta kako biste saznali više o prednostima ovog cjepiva. Zajedno smo poduzeli još jedan važan korak u borbi protiv bolesti COVID-19, stavljanjem na raspolaganje sigurnih i učinkovitih cjepiva našim mališanima. Nadam se da će svi roditelji iskoristiti ova spasonosna cjepiva i zaštititi svoju djecu.“

Izvor: CDC, YouTube

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp