Propast narativa o cjepivima – Studija s Harvarda pokazuje koliko su cjepiva zapravo opasnija od virusa

Propast narativa o cjepivima – Studija s Harvarda pokazuje koliko su cjepiva zapravo opasnija od virusa

Dok se diljem svijeta uvode dopunska cjepiva koja nisu testirana na ljudima, nova studija s Harvarda pokazuje da je cjepivo mnogo opasnije od samog COVID-a 19. CDC je dao lažne informacije u vezi s praćenjem nuspojava povezanih s cjepivom.

Dok vladini dužnosnici i mainstream mediji potiču cjepiva da ubrizgaju još jedno takozvano “dvovalentno” pojačalo za koje se kaže da cilja na varijantu Omicron, ispada da ta tvar nije testirana na ljudima. A jedina studija na životinjama koja je provedena uključivala je osam miševa.

“Nije dokazano u kliničkom ispitivanju jer nemamo vremena provoditi kliničko ispitivanje jer sada moramo izbaciti cjepivo jer imamo takvu situaciju u cijelom svijetu, a sigurno u Sjedinjenim Državama, imamo 400 smrtnih slučajeva dnevno i do 5000 hospitalizacija dnevno,” objasnio je dr. Anthony Fauci iz NIAID-a u intervjuu.

Ravnateljica CDC-a Rochelle Valenski također je izjavila da se pojačivači moraju ubrzati kako bi pravilno funkcionirali. Odgoda bi potencijalno učinila cjepiva “zastarjelima” jer bi se stvorile nove varijante, tvrdi Valenski.

Nova studija koju su proveli znanstvenici s Harvarda i Johnsa Hopkinsa, a koja je trenutno u pripremi za tisak, otkriva da su cjepiva protiv COVID-19 bila do 98 puta gora od samog virusa. Studija je kritična prema tvrdnjama o docjepljivanju za studente američkih sveučilišta, navodeći u sažetku: “Koristeći CDC i podatke o štetnim događajima koje su prijavili sponzori, nalazimo da propisane doze docjepljivanja mogu uzrokovati očekivanu štetu.

Kao što je prvi put objavljeno u Epoch Timesu, CDC je dao lažne informacije o praćenju nuspojava cjepiva. U isto vrijeme, Valenski priznaje da postoji uzročna veza između mRNA cjepiva i miokarditisa:

U pismu od 2. rujna direktorice CDC-a Rochelle Valenski senatoru Ronu Johnsonu, ravnateljica navodi da “CDC dosljedno provodi opsežno prikupljanje podataka i analizu kako bi otkrio potencijalne neželjene događaje i sigurnosne signale, a zatim priopćava te informacije javnosti. Na primjer, osoblje VAERS-a provelo je procjene koje pokazuju uzročne veze između tromboze sa sindromom trombocitopenije i Jansen cjepiva protiv COVID-19 te između miokarditisa i mRNA cjepiva protiv COVID-19.

U istom pismu, Valensky je također naveo da CDC uopće nije analizirao određene vrste izvješća o štetnim događajima u 2021., unatoč tome što je prethodno naveo da je to praćenje započeo u veljači te godine.

Studija – https://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4206070

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp