Sotonski’ kostim Elona Muska za Noć vještica izaziva burne reakcije

Sotonski’ kostim Elona Muska za Noć vještica izaziva burne reakcije

Elon Musk doslovno šokirao sve i za Halloween se obukao u kostim Baphometa.

Nakon što je prestrašio sve na Twitteru otpuštanjem niza vrhunskih rukovoditelja i raspuštanjem uprave usred sugestija da se spremaju i druga masovna otpuštanja –  Elon Musk je za ovu Noć vještica odabrao prilično prikladnu odjeću.

Najbogatiji čovjek na svijetu odabrao je set Devil’s Champion-Leather Armor, koji se prodaje po cijeni od 7500 dolara, za svoju kondiciju.

Crveno-crna odjeća ima Bafometa urezanog u prsnu ploču s naopako okrenutim križem između rogova. I nije prošlo nezapaženo.

Musk je slikan kako dolazi na zabavu Heidi Klum za Noć vještica u kostimu u stilu samuraja – s trapericama i majicom ispod – dok se pojavljuju izvještaji da se sprema otpustiti blizu 2000 radnih mjesta na Twitteru, što je oko 25 posto njegove radne snage.

‘Glavni Twit’ izgledao je prilično zadovoljan samim sobom u odjevnoj kombinaciji i radosno je skapirao pred kamerama pokazujući da je – barem na društvenim mrežama – moćan.

Odjeća je navodno došla iz trgovine vrhunskih kostima, Abracadabra NYC. U vrijeme pisanja teksta, web stranica kaže da je samo jedan kostim ostao na zalihi. Snižen je na 1000 dolara.

Ranije te večeri, Musk je na Twitteru podijelio sliku njega i njegove majke Maye Musk u njihovoj odjeći.

Također je podijelio fotografiju svog ljubimca Shiba Inua koji nosi majicu s logom Twittera, sjedi pokraj bundeve s izrezbarenim logom platforme

Maye je pratila svog sina na Heidinu zabavu, kao što je bila i na Met Gala u svibnju.

Tog istog mjeseca Maye je s Klumom snimila epizodu njemačkog izdanja Next Top Modela.

Muskova fotografija na Twitteru potaknula je raspravu o njegovom izboru odjevne kombinacije.

Jedna je osoba napisala: “Što je sa sotonskom simbolikom brate?”

Drugi je sugerirao da je Musk pokazao gdje leži njegova “odanost”.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp