Okružno vijeće Oxfordshirea odobrilo je ‘probu’ za klimatsko zaključavanje koje će započeti 2024. godine

Okružno vijeće Oxfordshirea odobrilo je ‘probu’ za klimatsko zaključavanje koje će započeti 2024. godine

Možemo li zamisliti da su se Covid zaključavanja toliko svidjela moćnicima da sada razmišljaju o klimatskim zaključavanjima i to vrlo ozbiljno. 15-minutni grad novi je plan WEF-a i UN-a. Ovakva organizacija i preuređenje gradova povezani su s klimatskim promjenama. Eto jednog primjera kao dokaza da se o tome najozbiljnije razmatra. Stanovnici Oxforda bit će ograničeni na svoje lokalno susjedstvo i morat će tražiti dozvolu da napuste svoju zonu kako bi ‘spasili planet’.

Okružno vijeće Oxfordshirea kojim upravljaju Laburisti, Liberalni demokrati i Zelena stranka potajno je odlučilo podijeliti grad Oxford u šest 15-minutnih okruga i odobrilo je planove za zaključavanje stanovnika u jednu od tih šest zona kako bi ‘spasili planet’ od globalnog zatopljenja. Naime, niti jedan vijećnik u svom manifestu, naravno, nije iznio namjeru zatvaranja lokalnog stanovništva, nego su umjesto toga davali nejasne tvrdnje o tome kako će time ‘poboljšati okoliš’.

Najnovija faza u programu ’15-minutnog grada’ je postavljanje elektroničkih vrata na ključne ceste na ulazima i izlazima iz grada, ograničavajući stanovnike na vlastita susjedstva. Prema novom planu, ako stanovnici žele napustiti svoju zonu, trebat će im dopuštenje Vijeća koje odlučuje tko je vrijedan slobode, a tko ne. Prema novoj shemi, stanovnicima će biti dopušteno napustiti svoju zonu najviše 100 dana godišnje, ali da bi to i ostvarili, svaki će stanovnik morati registrirati podatke o svom automobilu kod općine koja će zatim pratiti njihovo kretanje putem pametnih kamera po cijelom području.

Svaki će stanovnik morati registrirati svoj automobil kod županijskog vijeća koje će zatim pratiti koliko puta napuštaju svoj okrug putem kamera za prepoznavanje registarskih pločica. I nemojte misliti da možete pobijediti sustav ako ste kućanstvo s dva automobila. Ta dva automobila će se računati kao jedan, što znači da ćete morati podijeliti putovanja između sebe. 2 automobila po 50 putovanja; 3 automobila po 33 vožnje i tako dalje.

Prema novim pravilima, vaš društveni život postaje nevažan. De facto Vijeća mogu diktirati koliko puta godišnje možete vidjeti vaše prijatelje i obitelj. Bit ćete spriječeni u druženju bilo s kim izvan vašeg okruga, a ako u budućnosti želite vezu na daljinu, zaboravite na to, bit ćete ograničeni na kretanje unutar 15 minuta hoda od vaše kuće i druženje s ljudima u vašem okrugu.

Život jedne osobe bit će prepušten na milost i nemilost komunista u središnjem uredu, koji će diktirati istu vrstu drakonskih pravila s kojima smo se već susreli za vrijeme posljednje krize kada je jedan blagi virus bio proglašen smrtonosnim do te mjere da 80% ljudi nije ni znalo da ga ima.

Potpuno nova društvena struktura nameće se stanovnicima Oxforda (i više drugih gradova koji će uslijediti nakon njega) pod krinkom laži o spašavanju planeta. Ali ono o čemu se ovdje zapravo radi je plan za provođenje diktature i uvođenje što veće kontrole nad stanovništvom. Doći će do uvođenja novih dozvola, kazni i bit će još više sveprisutnog nadzora. Službenici vijeća odredit će kamo možete ići i koliko često te će se svaki put sve prijaviti središnjem kontrolnom sustavu. Pitamo se – govorimo li ovdje o 15-minutnim gradovima ili o 15-minutnim zatvorima?

Izvor: visionnews.online, joannenova.com.au

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp