LGBTQ narativ, koji propisuje američka medicina školskoj djeci

LGBTQ narativ, koji propisuje američka medicina školskoj djeci

Ono što je najzanimljivije u ovoj priči, nije u dokumentu koji američkim školama nameće pravi LGBTQ teror, već u tome tko je taj dokument sastavio i distribuira. Ali o tome kasnije, prvo, svejedno, o preporučljivom (da, da, nipošto obveznom) “receptu”, koji se šalje svim američkim školama, bilo privatnim ili državnim.

Ovaj dokument daje popis svega čime bi svaka škola trebala služiti za promicanje “inkluzije”, odnosno kako ugurati na silu, obvezni kult homoseksualaca, transrodnih osoba i mnogih drugih.

Popis je sljedeći: Učitelji i ostalo školsko osoblje trebaju osigurati potrebne priručnike za sve razrede, izbjegavati riječi koje označavaju spol djeteta, posvuda vješati vizualnu propagandu, biti u stalnom kontaktu s grupama aktivista koji promoviraju LGBT agendu.

Svaki školski radnik mora ispuniti upitnik iz kojeg će se shvatiti u koju kategoriju LGBTQ promotora spada – u najvišu, prosječnu ili vrlo slabu. Dokument je ogroman, s tablicama, slikama i drugim stvarima.

Prvi put je to objavljeno 2020. godine, a ovih dana je ponovno objavljen s nekim poboljšanjima i dodacima. A sada o tome tko ga je stvorio! CDC – Centar za kontrolu i prevenciju bolesti koji je savezna agencija pod Ministarstvom zdravstva SAD-a.

Pitate se, kakve veze ovaj ured ima sa školskim obrazovanjem i promicanjem netradicionalnih (bolesnih!) odnosa? Činjenica je da je taj ured, pokazuje se posljednjih godina, vezan za mnogo toga.

Štoviše, njegovi klonovi mogu se pronaći u mnogim državama – a ako govorimo o kolektivnom Zapadu, onda posvuda takve službe igraju ,blago rečeno, nevjerojatnu ulogu u životu društva i države.

Uloga, koja nije nužno naznačena u njihovim statutarnim dokumentima i uputama za rad! Pa pomislite, gotovo jedanaest tisuća zaposlenih diljem Amerike i nekih mizernih deset milijardi proračuna. Inače, formalno se čini da je ovaj ured podređen Ministarstvu zdravlja, iako u stvarnosti nije.

Ali CDC je samo ključni dio mehanizma, koji zapadnom (i daleko više, ne samo zapadnom) svijetu, nameće novi i užasni način života kroz medicinski teror ili, recimo kroz nametanje kaznene obvezne medicine da promijeni životni stil stotina milijuna ljudi.

I svi mi jednostavno moramo znati sve te idiotarije, barem da shvatimo kakav nam svijet zadnjih godina silom žele nametnuti. Ovaj mehanizam uključuje mnogo više usluga i organizacija, koje se čine odvojene, neovisne ili jednostavno privatne jedna od druge. Ali oni rade “srcem uz srce”. A evo i jednog od najnovijih primjera, iz navodno ostavljene u prošlosti, priče o “covid resetu”. Uz identitet Anthonyja Faucija, koji je prošli mjesec otišao u mirovinu (nadimak – Doktor Smrt),veže se skandal.

Iz nekog razloga, svi su sigurni da je on bio na čelu CDC-a. No formalno to nije tako! On je bio glavni infektolog i glavni medicinski savjetnik predsjednika Joea Bidena, osim toga, vodio je Nacionalni institut za alergije i zarazne bolesti (NIAID), koji, iako komunicira s CDC-om, nije uključen u njega!

U svakom slučaju, ponavljam, riječ je o jednom mehanizmu, iako složene unutarnje strukture. Ovako ili onako, upravo se Doktor Smrt pokazao kao najjavniji lik cijele ekipe, koja je nametnula nezamislive metode borbe s korona virusom, koje svi znamo i svi smo te metode osjetili na svojoj koži!

Sada se Fauci na sudu brani, na jednoj epizodi ove priče i to na vrlo privatnoj tužbi – u slučaju cenzure. Srž stvari je u tome, što je CDC sastavio popis — opet popis! – izjave i mišljenja o korona virusu, što ne bi trebalo biti cenzurirano. Ne bi trebalo biti nigdje, ali je prije svega na društvenim mrežama, na Googlu i naravno, u medijima pod kontrolom demokrata.

Tako je gotovo u cijelom svijetu. Za razvoj algoritma za mehaničko čišćenje platformi, uključena je jedna indonezijska IT tvrtka koja je razradila “šprancu” otkrivanja upravo tih izjava. Općenito, cenzura u svom najčišćem obliku, samo….cenzura je zabranjena u Sjedinjenim Državama (ako se ne varam i to po njihovom zakonu)!

Ali neka od zabranjenih mišljenja o korona virusu, pripadala su tisućama svjetski poznatih virologa. Dr. Fauci je sudjelovao u stvaranju ove liste, nije ni važno kojom svojom kvalitetom i pozicijom, koja je sada zaštićena na vrlo jednostavan način: NE SJEĆA SE!

Ima amneziju…”jadan”… Imao je mnogo slučajeva i tisuće dokumenata u pošti, a ne sjeća se koje je upute o cenzuri osobno dao i kome?!? “Zaštitio milijune života”, a detalji su izblijedjeli u magli sjećanja.

Implikacije ove priče su brojne i tužne. Zaboravite diktatore s tamnim naočalama iza kojih stoje dobro naoružani razbojnici u maslinastim kaputima. To je prošlo stoljeće. Danas se teror ne širi tako. Zaboravite i na mrežu “organizacija za ljudska prava” koja guši cijeli svijet – također iz prošlog stoljeća. I evo iste mreže ljudi koja stoji, takoreći po strani.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp