Video koji bi svaka cijepljena osoba trebala pogledati i dobro se zamisliti


Svaka cijepljena osoba trebala bi se zapitati: “Zašto me moj liječnik ne upozori na mogućnost ili vjerojatnost ozbiljne nuspojave koju bih mogao imati?”

Svatko tko je primio jedno ili više cjepiva protiv COVID-a, nema oštećenja i misli da su antivaxxeri ludi, može pogledati ovaj video. Traje 37 minuta, pun je primjera onoga što se dogodilo milijunima ljudi.

Nitko ne želi da se drugima nešto loše dogodi, stoga ovaj video pokazuje ono na što većina liječnika ne upozorava svoje pacijente — mogućnost da se takve stvari dogode.

Cijepljeni ljudi mogu se pitati: “Zašto me liječnik ne upozori na mogućnost ili vjerojatnost ozbiljne nuspojave koju bih mogao doživjeti?” Odgovor je da liječnicima prijeti “zdravstvena vlast” i vjerojatno im je više stalo da sačuvaju posao nego vaše zdravlje.

Još nešto – ako vam se nešto od ovoga u videu dogodi, vaš život je gotov, čak i ako vas to ne ubije. Obratite posebnu pozornost na postupke i reakcije tzv. “zdravstvenih djelatnika”, Svjetske zdravstvene organizacije i Svjetskog ekonomskog foruma.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp