Njemačka: Prisilno cijepljenje 19-godišnjalinje oboljele od epilepsije dovršava se sljedeći tjedan


Brojni ljudi podijelili su šokantan slučaj 86-godišnje Inne Zhvanetskaye, koja je sudskom odlukom trebala prisilno biti cijepljena u Njemačkoj. Ali to nije jedini takav slučaj u toj zemlji. Naime, u ustanovi za njegu u St. Isidoru, Leonding blizu Linza, odrasli predstavnik naredio je obvezno cijepljenje “protiv Covid-19” za 19-godišnju pacijenticu s epilepsijom i to bez potrebe ili indikacije. To bi se trebalo dogoditi sljedeći tjedan. Stranka MFG pruža potporu unesrećenoj obitelji koliko god može te je zatražila informacije od javnosti.

Zbog tragičnog događaja u dobi od oko 11 godina, Johanna je preuzeta na skrb prema nalogu ureda za mlade. Njezina epilepsija, koju je prije imala, postala je teška i svaki dan je imala nekoliko napadaja. Od 2019. smještena je u Caritasovoj kući sv. Izidora u Leondingu kod Linza. Rezidentnom odvjetniku povjereno je zastupanje odraslih. Najkasnije od 2021. godine njeni roditelji vode bitku da im se vrati barem dio reprezentacije. Sud je potvrdio da se njezino mišljenje o medicinskim pitanjima čuje.

Do kraja 2022. tema “cijepljenja” očito nije bila toliko važna u ustanovi. Odvjetnica koja zastupa odraslu osobu pismeno je izjavila da će ona pristati na cijepljenje samo ako je to zakonski nužno te da će uvijek poslušati mišljenje roditelja. Pa, bez očite potrebe i bez prisile zakonodavne vlasti, predomislila se u studenom 2022. godine, rekavši, “Liječnici” su savjetovali cijepljenje. Ovo sada treba provesti. Upitno je zakonsko pravo roditelja na suodlučivanje, ali trenutno nije odobreno za ovu odluku. Mladoj ženi, koja je nažalost teški invalid, predstoji cijepljenje.

Sljedeći video opisuje situaciju sa stajališta roditelja i pomagača. Konkretno, zastupnica u državnom parlamentu Dagmar Häusler (MFG) i MFG okružna grupa Rohrbach podržavaju obitelj.

Zakonska obveza cijepljenja je istekla, a u većini zemalja svijeta pandemija se smatra gotovom i završenom. Ali iznenada, na poziv, naređuje se obvezno cijepljenje. Pitanje je: zašto sada? I s kojom naznakom? Postoji mnogo dokaza koji upućuju na to da eksperimentalna mRNA cjepiva mogu pogoršati epilepsiju, a također se smatra da su mlade žene posebno osjetljive na cjepivo.

Sljedeći dokumenti je djelomično pikseliziran iz razumljivih razloga

Nikome nije jasno – uključujući medicinske stručnjake koji se drže priče o cjepivu i opasnoj bolesti – zašto bi prisilno cijepljenje imalo koristi za mladu ženu u ovom trenutku. Ni u kojem slučaju ne spada u posebno ugroženu skupinu – a koronske mutacije koje trenutno kruže treba smatrati blagom gripom ili čak samo prehladom. U opasnosti su samo vrlo stare, prethodno bolesne osobe – kao u svakoj sezoni gripe.

Za nadati se da će pristojni, ali čvrsti pritisak medija i javnosti navesti odgovorne na razmišljanje koje će spriječiti ovo medicinski neprikladno cijepljenje. Jer sada je nedvojbeno da cijepljenje protiv Covid-19 s do sada dostupnim cjepivima ne može spriječiti infekciju,

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp