Vrhunski patolog savjetuje ženama koje žele djecu da potraže necijepljene muškarce

Vrhunski patolog savjetuje ženama koje žele djecu da potraže necijepljene muškarce

‘Možete javno govoriti o svim ostalim nuspojavama lijekova, ali o ovoj ne možete’

Vrhunski stručnjak za patologiju prošlog je tjedna savjetovao ženama koje žele imati djecu da potraže muškarce koji nisu primili cjepiva protiv COVID-19.

Profesor Arne Burkhardt, međunarodno poznati patolog koji je 18 godina bio na čelu Instituta za patologiju u Reutlingenu, objavio je savjet tijekom konferencije u Stockholmu tijekom vikenda koja je bila usredotočena na znanost iza pandemije COVID-19.

Konferenciju pod nazivom “Strategije, lekcije i posljedice pandemije” ugostila je švedska udruga liječnika pod nazivom “Läkaruppropet” (Apel liječnika), koja je dovela stručnjake iz cijelog svijeta kako bi predstavili svoju znanost o COVID-u. Među tim su stručnjacima bili dr. Pierre Kory, dr. Ryan Cole, dr. Aseem Malhotra, dr. Robert Malone, dr. Jessica Rose, dr. Geert Vanden Bossche i drugi.

Prema dr. Roseu, prisustvovalo je oko 1500 ljudi, od kojih su oko 8% bili liječnici.

U svojoj prezentaciji, prof. Burkhardt je publici pokazao slajdove koji su otkrili da se spike protein mRNA cjepiva nalazi po cijelom tijelu, uključujući prostatu i testise.

Dr. Geert Vanden Bossche, certificirani odbor za virologiju i mikrobiologiju i izumitelj patentne prijave za univerzalna cjepiva, zaključio je da su oni koji nisu primili cjepiva protiv COVID-19 najzaštićeniji od COVID-19.

Dr. Robert Malone, suizumitelj mRNA tehnologije, govorio je o svom iskustvu bliskom smrti nakon injekcije COVID-19 i ozbiljnim nuspojavama koje su uslijedile. Također je naglasio da oni koji su ušutkani zbog dijeljenja znanstvenih dokaza kritičnih prema cjepivima sebe ne vide kao žrtve, već kao ratnike.

Sven Román, jedan od osnivača liječnika Läkaruppropeta, objasnio je kako se izraz “anti-vaxxer” koristi za ušutkavanje liječnika i medicinskih stručnjaka, iako prisutni znanstvenici i liječnici nisu bili protiv cjepiva.

“Mislim da ovdje nema nijednog predavača koji je generalno protiv cjepiva”, rekao je , dodavši: “Radi se o tome da su ljudi skeptični prema ovom konkretnom novom eksperimentalnom cjepivu koje nikada prije nije korišteno, a koje je razvijeno u rekordnom vremenu i to je izazvalo više nuspojava nego bilo koje drugo cjepivo u svjetskoj povijesti.”

Román je primijetio da je izraz “znanstveni konsenzus” također marketinški trik za federalnu znanost, jer prava znanost po definiciji zahtijeva neslaganje.

Poznati kardiolog dr. Aseem Malhotra, koji je do prošle godine bio žestoki zagovornik cjepiva protiv COVID-19, raspravljao je o srčanim događajima koji su posljedica injekcija protiv COVID-19.

“Ono što smo učinili jest uvesti još jedan faktor rizika za srčane bolesti u populaciji”, rekao je dr. Malhotra. “To znači da ćemo nekoliko godina vidjeti povećanu učestalost srčanih udara i srčanih smrti, a to je moja najveća briga.”

Dr. Hans Zingmark, specijalist interne i pulmologije koji je uočio porast slučajeva krvnih ugrušaka kod mladih pacijenata, opisao je kako je razgovor o nuspojavama cjepiva protiv COVID-a zabranjen .

“Ovo je slon u sobi”, rekao je. “Možete govoriti o svim drugim nuspojavama lijekova, ali o ovoj ne možete. Uvijek je tišina kad ovo spomenem.”

Dr. Ryan Cole donio je komično olakšanje kada se popeo na pozornicu sa šeširom od folije u znak ruganja glavnim medijima i javnozdravstvenim elitama koje odbacuju svaku kritiku cjepiva kao “teoriju zavjere”.

Naime, nijedan mainstream medij nije izvijestio o konferenciji vrhunskih svjetskih liječnika.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp