Papa Franjo izjavio da “pedofili imaju posebno mjesto u raju”

Papa Franjo izjavio da “pedofili imaju posebno mjesto u raju”

Papa Franjo skandalizirao je žrtve seksualnog zlostavljanja izjavom da je pedofilija misteriozna bolest i da ne smijemo osuđivati ​​one koji od nje pate. Umjesto toga, prema papi, moramo prihvatiti da Bog voli pedofile, stvorio ih je s razlogom i za njih je rezervirao posebno mjesto na nebu.

Prema Franjinim riječima, pedofile moramo prihvatiti jer ih je bilo kroz povijest, u svim kulturama i društvima. “Seksualno zlostavljanje maloljetnika je, i povijesno je bilo, raširen fenomen u svim kulturama i društvima”, rekao je. “Sjećam se okrutne vjerske prakse, nekoć raširene u određenim kulturama, žrtvovanja ljudskih bića – često djece – u poganskim obredima.”

Izjave pape Franje skandalizirale su žrtve seksualnog zlostavljanja svećenika, što je i razumljivo. Aktivisti za preživjele od vjerskog seksualnog zlostavljanja bijesno su reagirali nakon što je papa Franjo odbio obećati pristup “nulte tolerancije” svećenicima pedofilima i biskupima koji zataškavaju svoje zločine na zatvaranju summita u Vatikanu.

No, trebamo li doista biti iznenađeni Franjinim stavom?

Ovo je Papa koji koristi svaku priliku da proglasi Bibliju pogrešnom. Započeo je svoj papinski položaj proglasivši evoluciju i teoriju velikog praska stvarnima.

To je Papa koji je obavijestio svoje stado da su “odnosi s Isusom opasni i štetni”. Prekidajući stoljetnu kršćansku tradiciju, papa Franjo izazvao je strahove da je nelegitiman papa sa zlokobnim planom kada je pred mnoštvom od 33.000 hodočasnika na Trgu svetog Petra u Rimu rekao da se “osoban, izravan, neposredan odnos s Isusom Kristom mora izbjeći pod svaku cijenu.

I kao da to nije dovoljno uznemirujuće, Franjo se nadovezao s jednako zlokobnom objavom da je “Isus Sotona”.

Papa Franjo je plaćeni član globalističke elite. I ne zaboravite – za elitu je loše dobro.

Kao suradnik na dnevnom redu Svjetskog ekonomskog foruma, papa Franjo tečno govori o bogohuljenju i aktivno radi na potkopavanju crkve i kršćanstva općenito.

Obrnuta verzija kršćanstva pape Franje za mnoge je zbunjujuća, no njegovu agendu postaje puno lakše razumjeti kada shvatite kome papa zapravo služi. Da citiram francusku predsjedničku kandidatkinju Marine Le Pen, papa Franjo je “globalistički buldog” koji je lojalan Novom svjetskom poretku.

Godine 2017. papa Franjo pozvao je na “jednu svjetsku vladu” i “politički autoritet”, tvrdeći da je stvaranje jedne svjetske vlade potrebno za borbu protiv problema kao što su “klimatske promjene”. Govoreći za ekvadorske novine El Universo, Papa je rekao da Ujedinjeni narodi nemaju dovoljno ovlasti i da im se mora dodijeliti puna vladina kontrola “za dobrobit čovječanstva”.

Sada papa Franjo aktivno prkosi biblijskom pismu radeći na stvaranju “jedne svjetske religije”.

Godine 2019. papa Franjo potpisao je povijesni savez s vođama najvećih svjetskih vjera, gurajući nas mnogo bliže jednoj svjetskoj religiji, kao jednom od glavnih ciljeva Novog svjetskog poretka.

Prema dokumentu koji je izradio papa Franjo i koji je objavljen na službenim stranicama Vatikana, sve se religije moraju smatrati ravnopravnima.

Kao da već nije jasno dao do znanja da nije Božji čovjek, Franjo je potom bio domaćin poganske ceremonije koja je uključivala drsko štovanje idola na tlu Vatikana.

Samo će vrijeme pokazati hoće li izopačenu i pokvarenu viziju budućnosti pape Franje prihvatiti katolici diljem svijeta, ali jedno je sigurno: tradicionalni konzervativni kršćani neće pokleknuti bez borbe.

A niti bi trebali.

Globalistička elita izdala je niz jezivih upozorenja ljudima u svijetu: prepustite svoj suverenitet i prihvatite Novi svjetski poredak ili se suočite sa sigurnom smrću. Tvrde da se jedino predajom naše slobode i autonomije eliti možemo nadati da ćemo izbjeći katastrofe koje se naziru na horizontu.

Ova kabala milijardera i političara željna moći dugo je planirala porobiti mase, a sada misle da su sve svoje patke postrojili i čine svoj potez.

Ali sve više i više ljudi odbija se pokoriti tiranskim zahtjevima globalne elite. Hrabri muškarci i žene ustaju kako bi uzvratili udarac eliti, odlučni braniti svoj suverenitet pod svaku cijenu, odlučni zaštititi svoje obitelji i, što je najvažnije, zaštititi svoju djecu od grabljivih vukova.

Podijeli članak:

Facebook
Twitter
Reddit
WhatsApp